Έστειλε ροζ dvd με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα του εχθρού του για να τον εκδικηθεί! (ΦΩΤΟ)

Με έναν «παραδοσιακό» τρόπο σκέφθηκε να εκδικηθεί τον άντρα με τον οποίον βρισκόταν στα μαχαίρια. Και το έκανε συνάπτοντας ερωτική σχέση με την φιλενάδα του και φροντίζοντας ο δεύτερος να το μάθει με τον χειρότερο τρόπο!

Η ιστορία έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή του Αίγιου. Ο λόγος για δύο άνδρες που, σύμφωνα με το dete.gr, εδώ και καιρό είχαν τσακωθεί και μάλιστα ο ένας εκτόξευε απειλές εναντίον του άλλου, ενώ φρόντιζε να τον «στολίζει» με διάφορα «κοσμητικά»!

Τότε, ο ένας αποφάσισε να αποφάσισε να εκμεταλλευθεί το κύρος του για να πείσει την φιλενάδα του «αντιπάλου» του να τον ακολουθήσει στο κρεβάτι! Η γυναίκα ενέδωσε αλλά δεν γνώριζε ότι στο εξοχικό του σπίτι ήταν γεμάτο από κάμερες!

Οι κάμερες κατέγραψαν όλο το ερωτικό σκηνικό και όταν η βραδιά τελείωσε ο άντρας έστειλε το ροζ dvd κατευθείαν στον σύντροφο της κοπέλας!

Ο απατημένος άντρας έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας την αγαπημένη του στην αγκαλιά του εχθρού του! Κάλεσε τη γυναίκα και έγινε… χαμός και στη συνέχεια της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι…

Keywords
Τυχαία Θέματα