«Πολιτικά βαφτίσια» για τον υιό Τσίπρα

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, – η επόμενη 23 Ιουνίου – , επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για να Βαφτίσει τον γιο του. Ωστόσο, δεν θα ακολουθηθεί η παραδοσιακή τελετή του μυστηρίου του Βαφτίσματος αλλά η πολιτική «ονοματοδοσία» στο δημαρχείο της Αίγινας.

Η απόφαση του ζεύγους Τσίπρα να μην ακολουθήσει το τυπικό της

ορθόδοξης εκκλησίας έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια στα στελέχη της παράταξης που προέρχονται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και απευθύνονται σε πολίτες συντηρητικών πολιτικών τάσεων και που απλά προσέγγισαν την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές λόγω, κυρίως, της πολιτικής απαξίωσης του ΠΑΣΟΚ.

Τα «πολιτικά βαφτίσια» ξαφνιάζουν καθώς συμβαίνουν την ώρα που οι επιτελείς της Κουμουνδούρου προσπαθούν να προσεγγίσουν την εκκλησία. Δεν είναι τυχαίο ότι αντιπροσωπεία του κόμματος επισκέφτηκε το Άγιον Όρος με επικεφαλής τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Γιάννη Αμανατίδη. Ενοχλημένος, – σύμφωνα με κύκλους της Μονής Πετράκη – , δείχνει κι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος ο οποίος με προσωπική του πρωτοβουλία είχε χοροστατήσει στην εξόδιο ακολουθία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα…!!!

Υπενθυμίζεται πως το ζεύγος Τσίπρα δεν έχει τελέσει θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο. Έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης…!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα