Ερωτευμένη η Μελέτη; (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο Star με το «Μελέτησέ το» και μια μέρα πριν τα γενέθλιά της., η παρουσιάστρια εθεάθη στην Κηφισιά να κάνει βόλτα και να χαλαρώνει.

Τους τελευταίους δύο μήνες έχει αφήσει το σπίτι της στη Φιλοθέη και βρίσκεται μαζί με τους γονείς της στη Σαρωνίδα. Ήθελε ανήμερα των γενεθλίων της να ακούσει το «καλημέρα» από τον μπαμπά της και να πάρει το μαμαδίστικο φιλί πριν ξεκινήσει τη μέρα της.

Η Ελεονώρα Μελέτη

διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Μάλιστα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, εμμέσως πλην σαφώς, μας είπε πως είναι ερωτευμένη. Η ίδια έγραψε στο blog της: «Είναι του ξανθού και του υγρού στοιχείου», πράγμα που σημαίνει πως ο άντρας που της «έκλεψε» την καρδιά είναι ξανθός και φυσικά και οι δυο τους έχουν κοινό τη μεγάλη αγάπη, το surf.

Όμως για τον γάμο δεν είναι ακόμα έτοιμη. «Δε νιώθω πως τώρα είναι η σωστή στιγμή. Απολαμβάνω άλλα πράγματα. Θα ήθελα όταν γίνω μαμά, να είμαι εκεί, να μη χάνω στιγμή από το παιδί μου» δήλωσε η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα