Έρευνα του «Παρασκηνίου» για τα ληγμένα – Άγνοια δηλώνουν τα σούπερ μάρκετ

Πρώτη ημέρα σήμερα της υποτιθέμενης εισόδου των ληγμένων τροφίμων στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ και κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά τα προϊόντα αυτά θα φτάσουν στο τραπέζι του καταναλωτή και με ποιον τρόπο.

Το Παρασκήνιο επικοινώνησε με τα γραφεία Τύπου των μεγάλων σούπερ μάρκετ και διαβάστε τι δήλωσαν:

Εντύπωση προκαλεί η άγνοια μεγάλων αλυσίδων σε ερώτηση του Παρασκηνίου για το αν έχουν μπει τα ληγμένα τρόφιμα στα ράφια τους.

Ερωτηθείς ο υπεύθυνος ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ απάντησε πως δεν γνωρίζει αν έχουν μπει στα ράφια, ενώ μια άλλη γνωστή αλυσίδα απάντησε

πως δεν έχουν μπει και δεν γνωρίζει πότε θα μπουν.

Στο μεταξύ, η είδηση της κυκλοφορίας «ληγμένων» τροφίμων συνεχίζει να προκαλεί ποικίλα σχόλια. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έγραψε με έντονο ειρωνικό ύφος ο τουρκικός Τύπος, δημοσίευμα του οποίου ανέφερε πως «η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της».

Στην επικοινωνία του «Π» με το γραφείο τύπου της αλυσίδας Carrefour-Μαρινόπουλος η υπεύθυνη τύπου κ. Ζάχου τόνισε πως «προς το παρόν δεν έχουν εισαχθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ της εταιρείας τα ληγμένα προϊόντα», ενώ συμπλήρωσε πως «δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν και πότε θα γίνει.»

Keywords
Τυχαία Θέματα