Η Έλενα Ράπτη συντονίστρια της εκστρατείας κατά της σεξουαλικής κακοποίησης (ΦΩΤΟ)

Η κ. Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Με την ιδιότητά της αυτή συμμετείχε το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 με υπαίθριο περίπτερο μέσα στο Καυτατζόγλειο Στάδιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Βορείου Ομίλου του ΣΕΓΑΣ.

Η κ. Ράπτη μαζί με εθελοντές ενημέρωσε αθλητές και θεατές για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης από υπαίθριο περίπτερο (stand) διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στο stand της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» παραβρέθηκε και η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, η οποία στήριξε με την παρουσία της τη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Η κα Ράπτη ευχαριστεί θερμά την εταιρία Champion Europe S.p.A. για την ευγενική της κίνηση να προσφέρει μπλουζάκια για την εθελοντική ομάδα της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα