Απεργία πείνας για να φύγει ο Δήμαρχος

Έναν πολύ πρωτότυπο και δυναμικό τρόπο επέλεξε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Φαρκαδόνας προκειμένου να ζητήσει από τον δήμαρχο να παραιτηθεί…. ξεκίνησε απεργία πείνας.

Από όσα προκύπτουν από τις εξελίξεις στον δήμο της περιοχής των Τρικάλων ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Κωνσταντίνος Οικονόμου έχει χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό Συμβούλιο αλλά φαίνεται ότι έχει χάσει γενικότερα τον έλεγχο στο δήμο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία της πόλης.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Καϊμάς ξεκίνησε απεργία πείνας ζητώντας από τον δήμαρχο να παραιτηθεί ώστε να αναλάβει άλλο στέλεχος που θα μπορέσει να «τρέξει» τον δήμο ως τις εκλογές του ερχόμενου Μάιου.

Μάλιστα για το θέμα έκανε ερώτηση στην Βουλή ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην δήμαρχος της πόλης, Μιχάλης Ταμήλος, στην οποία καταγράφει τα αιτήματα του Δημήτρη Καϊμά που μεταξύ άλλων είναι να γίνει άμεσα οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Φαρκαδόνας, να συσταθεί από τον Υπουργό Εσωτερικών η επιτροπή του άρθρου 233 & 234 του Ν. 3852/2010 προκειμένου να εξετάσει τις καταγγελίες για το δήμαρχο, να συσταθεί υγειονομική επιτροπή για να εξετάσει τις παρεκκλίνουσες συμπεριφορές του δημάρχου και τέλος να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας!

Keywords
Τυχαία Θέματα