«Επτάψυχος» ο πάνθηρας!

Έχει πολλές… ψυχές αυτός ο Πανιώνιος!

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και τον ΟΦΗ αλλά και τα διοικητικά προβλήματα δεν σκότωσαν τους «κυανέρυθρους».

Και τώρα που υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο “αύριο”, λόγω της πρόθεσης να βοηθήσουν οικονομικά φίλοι της ομάδας, οι παίκτες έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

‘Ετσι νίκησαν 2-0 τους Γιαννιώτες με σκόρερ τον Κολοβό και τον Ντούνη.

Αρκετά καλή η ομάδα

του Πετράκη η οποία ήταν απειλητική αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αποβλήθηκε στο 85′ ο Τζημόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Ανοιχτό» παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να σκοράρουν και να διεκδικήσουν τη νίκη. Ωστόσο παρά το γεγονός πως δημιούργησαν φάσεις στις δύο εστίες, δεν ήταν κάτω από καλές προϋποθέσεις για να σκοράρουν.

Ο Πανιώνιος είχε στην κατοχή του τη μπάλα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα δοκίμασαν περισσότερα σουτ στο πρώτο 45λεπτο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κούρντι παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ήταν σε καλή θέση.

Οι κυανέρυθροι δοκίμαζαν να σπάσουν την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα με κάποια σέντρα αλλά δεν το κατάφεραν.

Ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν… Σε μια από τις λίγες φορές που οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιτεθούν από τον άξονα κέρδισαν ένα φάουλ σε καλό σημείο στο 22ο λεπτό.

Ο Κολοβός το εκτέλεσε η μπάλα πέρασε από το «άνοιγμα» που δημιουργήθηκε στο τείχος που είχαν κάνει οι παίκτες του ΠΑΣ και έτσι άνοιξε το σκορ!

Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν να απαντήσουν. Είχαν καλή στιγμή στο 40ο λεπτό με τον Γιάκο σε σουτ που έκανε από κοντά αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε.

Καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του δευτέρου 45λεπτου. Περισσότερο απειλητικός όμως ο Πανιώνιος ειδικότερα στη φάση του 53ου λεπτού με τον Κολοβός να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ αλλά τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει μια πολύ όμορφη επέμβαση.

Στη συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο οι δύο ομάδες συνέχισαν να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στο να «σκοράρουν». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύσκολες καταστάσεις για τους δύο τερματοφύλακες να συνεχιστούν.

Και πάλι ο Πανιώνιος ήταν περισσότερο απειλητικός, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει σε μια στιγμή από την οποία δύσκολα φαινόταν ότι θα δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο ο Ντούνης κατάφερε να κατεβάσει εξαιρετικά τη μπάλα μετά από τη βαθιά μπαλιά του Κούρου να αποφύγει τους αμυντικούς και να πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Επτάψυχος» ο πάνθηρας! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα