Γιάννης Ιωαννίδης για Άγιος Όρος: «Εδώ οι άνθρωποι δεν γεννιούνται αλλά ξαναγεννιούνται»

«Οι παλιοί Αγιορείτες έλεγαν ότι εδώ άνθρωποι δεν γεννιούνται αλλά ξαναγεννιούνται. Τόση είναι η δύναμη της πνευματικής ανάτασης που γεννά αυτός ο τόπος. Με την έννοια αυτή λοιπόν χαίρομαι γιατί ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του απόλαυσαν την περιοδεία αυτή. Πήραν δύναμη και πνευματικότητα. Αγάπη και συμπαράσταση».

Με τα λόγια αυτά και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος συνόδευε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο διήμερο ταξίδι του στην

αθωνική πολιτεία, δήλωσε για μία ακόμη φορά την πίστη του αλλά και την πρόθεση του να είναι κοντά στο πλευρό των Αγιορειτών.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφερόμενος στην επίσκεψη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η επίσκεψη μας γέμισε από αγάπη. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί βοήθησα να πραγματοποιηθεί αυτό το προσκύνημα. Ευχαριστώ πολύ τους Πατέρες για την φιλοξενία. Τα θέματα του Αγίου Όρους τα γνωρίζω πολύ καλά ως τακτικός προσκυνητής. Με την ιδιότητα αυτή δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεσμευθώ καν πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Αγιορειτών».

The post Γιάννης Ιωαννίδης για Άγιος Όρος: «Εδώ οι άνθρωποι δεν γεννιούνται αλλά ξαναγεννιούνται» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα