Επιβεβαίωση του «Π» – Το ένταλμα σύλληψης του Λαγού αφορά και το αδίκημα της παιδεραστίας

Επιβεβαιώνει απόλυτα το δημοσίευμα του «Π» το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής η απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ που είδε σήμερα το φως της δημοσότητας και η οποία αναφέρει ότι ένα από τα εντάλματα σύλληψης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αφορά το αδίκημα της παιδεραστίας.

Πρώτο το «Π» είχε δημοσιεύσει ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ότι τα εντάλματα σύλληψης

των βουλευτών της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο συρτάρι του εισαγγελέα και ήταν έτοιμα προς χρήση -για να επιβεβαιωθεί μια μέρα αργότερα- αναφέροντας ακόμη ότι ένα εντάλματα σύλληψης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αφορά το αδίκημα της παιδεραστίας .

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα της ΕΥΠ για τον Λαγό είχε εντοπίσει πληροφορίες που αφορούσαν παρενόχληση νεαρών γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα με έκθεση της Υπηρεσίας, «ο Λαγός εμφανίσει διαστροφικές τάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια». Ο Λαγός φέρεται επιπλέον να στέλνει και μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο σε νεαρές γυναίκες, τις οποίες βάζει στο μάτι. Εκτός των άλλων γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε παρενοχληθεί από τον κρατούμενο βουλευτή.

Εν τω μεταξύ ο βίος και η πολιτεία του «αξιότιμου» βουλευτή της Β’ Πειραία της Χρυσής Αυγής εκτός των παραπάνω περιλαμβάνει και εκβιασμούς, προστασία σε μαγαζιά της νύχτας και διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία. Σε όλα αυτά να προστεθεί η παράνομη οπλοφορία και μάλιστα με «βρώμικο» όπλο καθώς επίσης και αναρίθμητες προσαγωγές σε αστυνομικά τμήματα τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη για συμμετοχή σε επεισόδια.

Οι επιτελείς της ΕΥΠ για όλα αυτά είχαν προειδοποιήσει από τις αρχές του 2012 και πριν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα