Δημόσιος θηλασμός στην Ορεστιάδα

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου 2013, το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας συμμετέχουν και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό, που έχει σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία. Παράλληλα,

θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό θα γίνουν συζητήσεις.

Σε αυτήν τη γιορτή συμμετέχουν οι περισσότερες ομάδες του Δικτύου Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και νομούς της Ελλάδας και όλες οι ομάδες που ανήκουν στο Δίκτυο λειτουργούν εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τον μητρικό θηλασμό.

Φέτος για πρώτη χρονιά η Ορεστιάδα θα συμμετάσχει στην εκδήλωση, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 12.00μ, στην πλατεία που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Ορφέως (δίπλα στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων).

*To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος έχει θέμα « Υποστηρίζουμε το θηλασμό: Υποστηρίζουμε τις μητέρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα