Νεκροί και τραυματίες από την ανατροπή λεωφορείου στο Ντάλας

Ένα λεωφορείο, το οποίο μετέφερε τουλάχιστον 40 επιβάτες, ανατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) στην περιοχή του Ίρβινγκ, στο Ντάλας, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να παγιδευτούν στο εσωτερικό του οχήματος....

Οι Αρχές έσπευσαν στην περιοχή, κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ένας άνδρας βρέθηκε παγιδευμένος κάτω από το όχημα, ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, απεγκλωβίστηκε, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.
Άγνωστη παραμένει η κατάσταση
και των υπόλοιπων επιβατών, ενώ η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα Dallas News κάνει λόγο για «δύο νεκρούς και 16 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση», οι οποίοι έχουν ήδη διακομιστεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Ένας από τους επιβαίνοντες, ο Νταν Ρίζικ, μιλώντας στο NBC5, είπε ότι αρκετοί άνθρωποι μπορεί να έχουν τραυματιστεί σοβαρά από την πρόσκρουση, οι αιτίες της οποίας παραμένουν άγνωστες.
Ο Ρίζικ, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματισμένος, δήλωσε πως «το λεωφορείο άρχισε να κινείται μπρος - πίσω και στο τέλος κατέληξε να πέσει προς τη μία πλευρά. Οι άνθρωποι φώναζαν και έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο».
Σύμφωνα με το NBC-Channel 5, οι επιβάτες είναι προχωρημένης ηλικίας και δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ είχαν προορισμό το Choctaw Casino Resort της Οκλαχόμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα