Επικυρώθηκε η βαθμολογία, τέλος η ΑΕΚ

Η φημολογία ότι η ΑΕΚ θα αποσύρει την καταγγελία που έχει κάνει για την προσφυγή του Άρη στα πολιτικά δικαστήρια, οργιάζει, ενώ η Σούπερ Λίγκα παρέπεμψε ήδη το θέμα στην ΕΠΟ.
Ανεξάρτητα όμως του τι θα κάνει η ΑΕΚ ή του τι θα αποφασίσει η ομοσπονδία, η διοργανώτρια Αρχή επικύρωσε τη Δευτέρα τη βαθμολογία του πρωταθλήματος στο σύνολο της.
Αυτό σημαίνει

ότι η Ένωση υποβιβάζεται και με τη βούλα στη Β’ Εθνική και δεν μπορεί τίποτα πλέον να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Δηλαδή, ακόμα και στην περίπτωση που η ΕΠΟ δικαιώσει την ΑΕΚ για την καταγγελία που έχει κάνει και άρα ο Άρης υποβιβαστεί, τότε τη θέση του Άρη θα την πάρει ομάδα από τη Football League και όχι η «Ένωση».

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα :

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

-Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Άρης κριθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ (όπου ούτως ή άλλως έχει υποβληθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ εκ παραλλήλου με την υποβολή της στο ΔΣ της Super League).

-Επικυρώθηκε ομόφωνα στο σύνολό του ο βαθμολογικός πίνακας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 (κανονικής περιόδου).

-Ορίστηκε ομόφωνα το σύνολο των αγώνων Play Off και εγκρίθηκε το πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων.

-Αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή δύο εκπροσώπων της Super League (ενός νομικού και ενός ορκωτού λογιστή) στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ».

Keywords
Τυχαία Θέματα