Επιδημία διαζυγίων έχει πέσει στους διάσημους!

Επιδημία διαζυγίων φαίνεται πως έχει πέσει στους διάσημους!

Αφού έκανε την αρχή ο Τομ Κρουζ πριν από μερικούς μήνες, είπαν να τον ακολουθήσουν σιγά σιγά και οι υπόλοιποι…
Για αρχή, ο λόγος για την 27χρονη καλλονή Scarlett Johansson, η οποία χώρισε από τον Nate Nyle, όπως λένε πληροφορίες πριν από μια βδομάδα περίπου. Η σχέση τους δεν κράτησε πάνω από έναν χρόνο και παρόλο που τα φώτα της δημοσιότητας

τους είχαν απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές πριν από λίγο καιρό στο Παρίσι, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού να κάνει ηλιοθεραπεία πάνω σε σκάφος στην Ιταλία μαζί με το σωματοφύλακά της, ήταν σχεδόν βέβαιο πως το τέλος της σχέσης τους ήταν πολύ κοντά.

Έπειτα, ακολουθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου, μετά από εννέα χρόνια γάμου με τη Ντανιέλα Σπένσερ. Μάλιστα, φήμες λένε πως η Ντανιέλα εμφανίστηκε σε κάποιο πάρτυ με έναν άγνωστο άνδρα, όμως οι λόγοι του διαζυγίου δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Ο επίσημος πλέον χωρισμός του Τζιμπρίλ Σισέ μετά από επτά χρόνια γάμου με τη Τζούντ Λίτλερ. Αν και οι δύο έχουν αρνηθεί ότι είχαν παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το θέμα επανέρχεται όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του Σισέ μαζί με το καυτό 23χρονο μοντέλο Ρόζι Ροφ στο Μαϊάμι. Όμως και η Τζούντ δεν τη «γλίτωσε», αφού ο φακός την «έπιασε» με το Βρετανό ηθοποιό Ρίκι Γουάιτλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα