Οι Anonymous για την αυτοκτονία της 14χρονης

Οι Anonymous, έδωσαν φως στην υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης, καταγγέλλοντας πως ένας 32χρονος άνδρας από το Βανκούβερ ήταν ο βασικός δράστης του εκφοβισμού που οδήγησε τη νεαρή κοπέλα στην απελπισία.

Η Αμάντα, σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει το YouTube πριν από ένα μήνα περίπου ζητούσε βοήθεια, ενώ περιέγραφε πως όταν ήταν μικρότερη ένας άγνωστος την είχε πείσει

να δείξει το στήθος της σε web camera. Ένα χρόνο μετά, η κοπέλα έλαβε ένα μήνυμα στο facebook από κάποιον που την απειλούσε πως αν δεν εμφανιζόταν και στον ίδιο γυμνή, θα έστελνε τη φωτογραφία από την κάμερα στους γονείς της και στους φίλους της, κάτι το οποίο όντως έγινε στη συνέχεια.

Σαν αποτέλεσμα, η άτυχη κοπέλα έπεσε σε κατάθλιψη, αλλά και στην παγίδα των ναρκωτικών και του αλκοόλ. «Δεν έχω κανένα. Χρειάζομαι κάποιον. Το όνομά μου είναι Αμάντα Τοντ» έγραφε η τελευταία κάρτα που έδειξε η κοπέλα στο βίντεο που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο, ενώ ο άνδρας τώρα δέχεται απειλές από ανθρώπους που υπόσχονται να πάρουν εκδίκηση για το θάνατο του κοριτσιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα