Επαγγελματίας «εκτέλεσε» τον 59χρονο στην Κρήτη

Σε επαγγελματία εκτελεστή παραπέμπει η στρατιωτικού τύπου συνδεσμολογία και η  διαδικασία που ακολουθήθηκε στην περίπτωση της βομβιστικής επίθεσης σε βάρος του 59χρονου Χανιώτη το απόγευμα της Κυριακής στην Κίσσαμο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Cretalive ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Μ. Πετράκης, τέτοιου είδους συνδεσμολογία οι πυροτεχνουργοί έχουν συναντήσει σε ανατολικές χώρες και σε πολεμικές συρράξεις της Βοσνίας ή του Κοσσυφοπεδίου!Οι αρχές αναζητούν το κίνητρο του δράστη ή των δραστών αν κι επιμένουν ότι άλλος ήταν ο ηθικός
αυτουργός κι άλλος ο εκτελεστής.Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η βόμβα μπήκε στο χωράφι όπου έσκαβε ο άτυχος άνδρας και όχι για παράδειγμα στο σπίτι του. Δηλαδή, ίσως να περνούσε και κάποιος άλλος- ανυποψίαστος- και να έβρισκε ακαριαίο θάνατο.Το θύμα εκτιμάται ότι είδε ένα κουτί και προσπάθησε, ενώ έσκαβε, να το γυρίσει από τα αριστερά με την τσουγκράνα.Τότε η βόμβα έσκασε και ο άτυχος άνδρας πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία ενώ ζωτικά του όργανα δεν έπαθαν το παραμικρό!Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση συνδέεται άρρηκτα με την προηγούμενη επίθεση σε βάρος του με τα 5 κιλά αμμωνιοδυναμίτιτδας το Νοέμβριο του 2010.Τέλος, σημειώνουμε ότι οι αρχές είναι πολύ περίεργες για το κίνητρο των δραστών. Το θύμα δεν χρωστούσε και τουλάχιστον φαινομενικά δεν είχε διαφορές με κανέναν.
Keywords
Τυχαία Θέματα