Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για την Τρίτη

 Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας για την Τρίτη 4 ΑΣυγούστου 2012:

Κριός

Ο Κρόνος σας δίνει το προβάδισμα που χρειάζεστε στα επαγγελματικά και επιτέλους κερδίζετε το έδαφος που είχατε χάσει τον προηγούμενο καιρό. Καλύτερα να αφοσιωθείτε στους στόχους σας χωρίς ύποπτη βοήθεια από άσχετους.

Σε καλή πορεία τα ερωτικά- σταδιακά κερδίζετε την εμπιστοσύνη του κι αυτό ευνοεί και τις δυο πλευρές με ιδιαίτερο τρόπο.

Ταύρος

Ψάχνετε μια δικαιολογία να αποδράσετε και η επιθυμία σας είναι απολύτως κατανοητή. Μήπως όμως τελικά δεν χρειάζεστε προφάσεις; Ξεφύγετε

από ό, τι σας πνίγει τώρα που η Αφροδίτη ευνοεί τις ακροβασίες του νου και του σώματος.

Η χημεία σας με τους Ζυγούς δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Τώρα ξέρετε προς τα πού πρέπει να στραφείτε ερωτικά.

Δίδυμος

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αφήστε τα πράγματα προς το παρόν να κυλήσουν και για το μέλλον έχει ο Θεός. Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας ρίχνουν οι Ιχθείς.

Ομαλές οι σχέσεις με τους φίλους και την οικογένεια. Τα δράματα που φοβόσασταν φτάνουν επιτέλους στο τέλος τους.

Καρκίνος

Ο Άρης σας κάνει κάπως επιθετικούς σήμερα, γι’ αυτό προσέξτε σε ποιους απευθύνεστε και τι γλώσσα χρησιμοποιείτε. Πιστέψτε με, δεν θέλετε να κάνετε καινούργιους εχθρούς στην παρούσα φάση.

Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει περιμένει από σας να κάνετε την πρώτη κίνηση, αλλά κάτι σας κρατάει πίσω. Μήπως έχετε ξαναζήσει την ίδια ιστορία σχετικά πρόσφατα;

Λέων

Κάτι που ξεκίνησε με πολύ μικρές προοπτικές έχει αρχίσει να εξελίσσεται και να δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Μην πάρετε τα μάτια σας από πάνω του- έχει τα φόντα να σας ευνοήσει τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά.

Η επικοινωνία σας με τους φίλους δεν είναι στα καλύτερά της σήμερα. Καλύτερα να αφήσετε για άλλη στιγμή τις μεγάλες κουβέντες.

Παρθένος

Είστε απογοητευμένοι από την κατάσταση των προσωπικών σας, αλλά η ατομική σας ευθύνη για την εξέλιξή τους είναι πολύ μεγαλύτερη από των υπολοίπων. Μην απομακρύνετε τα άτομα που έχουν απομείνει δίπλα σας.

Η Αφροδίτη αναζωπυρώνει  ένα παλιό πάθος, αλλά πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πριν ενδώσετε. Υπάρχουν τώρα προοπτικές για κάτι μόνιμο;

Ζυγός

Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι στη ζωή ενός συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά αυτό δεν σας χαλάει ιδιαίτερα. Σκεφτείτε όμως ότι ο έρωτας φεύγει γρήγορα, σε αντίθεση με την εξάρτηση, η οποία μένει. Φερθείτε έξυπνα και διεκδικήστε την ανεξαρτησία σας.

Ο Ερμής φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και στασιμότητα στα επαγγελματικά. Ό, τι χρειάζεστε δηλαδή.

Σκορπιός

Μην τα δίνετε όλα στο πιάτο, Σκορπιοί. Κρατήστε κάτι και για τον εαυτό σας. Στην πορεία θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε την πραμάτεια σας με μεγαλύτερη μαεστρία- ο έρωτας άλλωστε, είναι πάνω απ’ όλα τέχνη.

Αισιοδοξία στα προσωπικά- ακόμη και οι ατυχίες δεν έχουν τη δύναμη να κάμψουν το ηθικό σας.

Τοξότης

Οι πλανητικές κινήσεις ευνοούν τη

Keywords
Τυχαία Θέματα