Εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν τα βαθμολογικά στοιχεία των υποψηφίων των Πανελλαδικών

Τα βαθμολογικά στοιχεία των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας, έτσι ώστε οι υποψήφιοι να προχωρήσουν στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου. Παράλληλα,για σήμερα αναμένουμε και την ανακοίνωση της αποκλειστικής προθεσμίας προκειμένου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr,

όλοι οι υποψήφιοι να μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Θυμίζουμε ότι από την Παρασκευή 21-6-2013 έως και την Παρασκευή 28-6-2013, όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Εν τω μεταξύ το υπουργείο Παιδείας αλλάζει όνομα, ενώ αναμένεται εντολή για αλλαγή σφραγίδας και τίτλου. Το υπουργείο από πέρυσι, με απόφαση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά είχε ενοποιηθεί με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού υπό το όνομα υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σήμερα ο πρωθυπουργός αποφάσισε να επαναφέρει το ένα σε δύο υπουργεία, οπότε το υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού αποκτά την ονομασία «Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα