«Στηρίζουμε την κυβέρνηση ώστε να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις»

Με σημερινές του δηλώσεις ο Φώτης Κουβέλης επανέλαβε για άλλη μία φορά πως η ΔΗΜΑΡ θα παρέχει στήριξη στη νέα κυβέρνηση, ώστε να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, παρά την αποχώρηση του κόμματος από την τριοκομματική.

Ο Φώτης Κουβέλης

επισήμανε ότι η Δημοκρατική Αριστερά συνεχίζει να στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, καθώς και την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, ώστε να ξεπεράσει η Ελλάδα την βαθιά κρίση.

Σε συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Άντορ στα γραφεία της Κομισιόν στην Αθήνα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε επίσης ότι μπορεί να προχωρήσει σύντομα η Ευρώπη στο δρόμο της ανάπτυξης, εγκαταλείποντας τις πολιτικές της λιτότητας και της ύφεσης.

Από την πλευρά του ο κ. Άντορ εστίασε στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί αποφασιστικά η ανεργία, ιδιαίτερα των νέων, που σημαίνει την όσο γίνεται μεγαλύτερη αξιοποίηση των διαρθρωτικών ταμείων, αλλά και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να περιλάβουν και το δημόσιο τομέα.

Και οι δύο πλευρές, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συμφώνησαν στην ανάγκη προώθησης ενός ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα