Έντονος τσακωμός στην Βουλή για τον…Αντρίκο!

Λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Πάνο Καμμένο ξέσπασε την Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να διαμηνύει ότι ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, Αντρίκος είναι εμπλεκόμενος σε ΜΚΟ για τον Ασωπό και μάλιστα κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου να τις ερευνήσει.

Τότε

ο κ. Χρυσοχοϊδης απευθυνόμενος στον Κ. Καμμένο είπε:«Κατονομάζονται συγκεκριμένα πράγματα και εμπλέκεται ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού, αλλά στα δικαστήρια ζητάτε συγγνώμη. Μετά έρχεστε εδώ και αποκαλείτε διεφθαρμένους είτε πολίτες είτε πολιτικούς» και κάλεσε τον κ. Καμμένο αν έχει κάτι συγκεκριμένο να πάει στον Εισαγγελέα ή να το φέρει στη Βουλή.
Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ απάντησε με την σειρά του : «Ο Ανδρίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που έπαιρνε λεφτά από την πράσινη Ανάπτυξη για να κάνει σεμινάρια με διαχειριστές, όπως ο προσωπικός σας φίλος κ. Γριβέας που τον διορίσατε στο ΔΣ του ΤΤ και έδωσε δάνειο στον εαυτό του 17 εκατ. ευρώ και την κοπάνησε. Δικό σας ρουσφέτι είναι.»
Για να εισπράξει την απάντηση του κ. Χρυσοχοϊδη: «Αποκαλώ τον κ. Καμμένο ψεύτη και συκοφάντη και ζητώ να ανακαλέσει. Δεν γνωρίζω πρόσωπο με το όνομα Γριβέας. Αν δεν ανακαλέσει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη για να τον ενάγω»

Keywords
Τυχαία Θέματα