Έντονες αντιδράσεις για τα λάθη του Γιάχου

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου και των βοηθών του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε μεν στην παράταση του παιχνιδιού με 3-1, ωστόσο ο διαιτητής κ. Γιάχος δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αστέρα, και δεν απέβαλε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού

όσο το ματς ήταν ισόπαλο 1-1 στην κανονική του διάρκεια.

Επίσης, λίγο πριν το τέλος και της παράτασης του αγώνα αρνήθηκε νέο πέναλτι υπέρ του Αστέρα ενώ ένα λεπτό αργότερα έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

«Κέρδισε η αλητεία του Γιάχου» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος. «Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο το διοικεί η αλητεία. Και σήμερα (σ.σ.: χθες) δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός. Κέρδισε η αλητεία. Κέρδισε ο Γιάχος ο αλήτης και η αλητοπαρέα του», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Μπάκου στον OTE-TV.

Από την πλευρά του, ο έτερος μεγαλομέτοχος του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, έκανε λόγο για βρώμικο ποδόσφαιρο. «Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο. Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάμε Champions League και θα δυναμώσουμε τον Αστέρα μας του χρόνου» υπογράμμισε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έκανε μεταξύ άλλων λόγο για άλλο ένα θλιβερό παιχνίδι. «Μπράβο στην ΕΠΟ στην ΚΕΔ! Να χαίρεστε την κατάντια σας… Ντροπή» επισήμανε.

«Το ποδόσφαιρο νοσεί» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η μπάλα πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Αντωνόπουλος πρώτος αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).

Όπως τόνισε, τη γιορτή την χάλασε ο κ. Γιάχος μαζί με τους συνεργάτες του. Πρόσθεσε ότι δικαιολογημένα αντέδρασαν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.

Για το πρώτο πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του Αστέρα Τρίπολης, ο κ. Αντωνόπουλος χαρακτήρισε την περίπτωση ως κραυγαλέα.

«Είδα τη φάση. Έκανα… έγκλημα. Κατέστρεψα την καριέρα μου. Δεν άφησα το παιχνίδι να εξελιχθεί όπως έπρεπε», παραδέχθηκε μετά τον τελικό Κυπέλλου ο Γιάχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα