Ένα γιγάντιο πέος για όσους επικρίνουν τον Πούτιν! (ΦΩΤΟ)

Ένα γιγάντιο ανδρικό όργανο ήταν η τιμωρία ζευγαριού που σατιρίζει τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Απίστευτες οι λεπτομέρειες του ξύλινου «έργου τέχνης».

Οι σατυρικοί celebrities Arseny Bobrovsky και Katya Romanovskaya, μέσα από το λογαριασμό που διατηρούν με όνομα @KremlinRussia έγιναν γνωστοί για την διακωμώδηση της Ρώσικης κυβέρνησης. Η φήμη τους εκτοξεύτηκε όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα τους πίσω από το προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Συνολικά 700,000 άνθρωποι τους ακολουθούν και μάλιστα πρόσφατα έκαναν φωτογράφηση για το ρώσικο περιοδικό GQ.

Το πρωί της Δευτέρας το ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα τραγικοκωμικό γεγονός: Ένα γιγάντιο ξύλινο πέος, αλυσοδεμένο πάνω στο μάρκας BMW αυτοκίνητο τους. Παρ’ όλη την καταστροφή, ο Bobrovsky έγραψε στον λογαριασμό του «Επιτέλους η δουλειά μου αναγνωρίζεται από το Κρεμλίνο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γιγάντιο πέος είναι μάλλον προϊόν του γκρουπ Nashi νεολαίων που υποστηρίζουν τον Πούτιν. Εφημερίδα που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν, αναφέρει ότι οι αστυνομικοί γελούσαν τόσο πολύ που αδυνατούσαν να κάνουν τη δουλειά τους.

The post Ένα γιγάντιο πέος για όσους επικρίνουν τον Πούτιν! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα