Ένα ερωτικό σημείωμα που θα «έριχνε» κάθε γυναίκα! (ΦΩΤΟ)

Ο γυναικείος εγκέφαλος ανέκαθεν αποτελούσε μεγάλο… πονοκέφαλο για τους άντρες! Ειδικά όταν μιλάμε για φλερτ! Και ακόμα πιο συγκεκριμένα, όταν μιλάμε για ραβασάκια! Τα ερωτικά σημειώματα που απευθύνονται σε μια γυναίκα, είτε αυτή μας είναι παντελώς άγνωστη, είτε η σύντροφός μας στη ζωή, πρέπει να είναι εύστοχα, έξυπνα και ευφάνταστα! Όχι τσαπατσουλιές, ούτε κοινότυπα πράγματα! Πρέπει να παίξει κάποιος με το γυναικείο μυαλό, να το βάλει σε σκέψη, σε εγρήγορση, να το σαγηνεύσει μέσω του μυστηρίου στο οποίο θα το υποβάλει και εν τέλει να το κατακτήσει ολοκληρωτικά! Εύκολο; Ίσα ίσα! Άλλα στην τελική, οι γυναίκες είναι αρκετά συνειδητοποιημένες πλέον και δεν περιμένουν τον ρομαντικό – αλήτη – πλούσιο – γλετζέ και όμορφο! Δεν πιστεύουν πως κάποιος, έχει τη δυνατότητα να τους τα κάνει όλα αυτά απλά και μόνο με ένα ραβασάκι, και γι’ αυτό εκτιμούν και την προσπάθεια! Δεν φτάνει μόνο το αποτέλεσμα, αξίζει και η προσπάθεια!

Έτσι λοιπόν, ένας «αδελφός» αποφάσισε να… προσπαθήσει να «κερδίσει» την κοπέλα που του «έκανε κλικ», πιθανότατα σε κάποιο μπαρ, παριστάνοντας τον… ποιητή! Έκατσε και σκέφτηκε ο αθεόφοβος ευρηματικά στιχάκια με όμορφες ρίμες και ιδού το αποτέλεσμα!

Το πιθανότερο βέβαια, είναι ότι αυτό το σημείωμα γράφτηκε εσκεμμένα για καλαμπούρι καθώς δεν είναι δυνατόν ο… κειμενογράφος, να πέτυχε την ορθογραφία των φωνηέντων μόνο στα… «α»!

Όπως και να ‘χει πάντως, αυτό το σημείωμα, μας θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον μεγάλο γνώστη του Στοιχήματος, τον υπερτυχερό που σας είχαμε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες, ο οποίος δεν πονοκεφαλιάζει με τα πονταρίσματά του, γιατί απλά το… έχει και ξέρει τι και πώς πρέπει να κάνει για να κερδίσει!

The post Ένα ερωτικό σημείωμα που θα «έριχνε» κάθε γυναίκα! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα