Δήμος Χαϊδαρίου: Σε νέες Δικαστικές περιπέτειες η Διοίκηση Μαραβέλια

Στο Αυτόφωρο εξελίχθηκε η νέα περιπέτεια της Δημοτικής Αρχής του Χαϊδαρίου με κατηγορούμενο αυτή την φορά τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, Τάσο Λυμπέρη μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του πολίτης με την κατηγορία της εξύβρισης και βιαιοπραγίας.

Το επεισόδιο έγινε χθες Δευτέρα (18-11) κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ο αντιδήμαρχος διαπληκτίστηκε με τον συνταξιούχο του Πολεμικού Ναυτικού, κ. Αντώνη Σαράκη. Μάλιστα το επεισόδιο πήρε τέτοιες διαστάσεις ώστε για πολύ ώρα η συνεδρίαση

πραγματοποιήθηκε υπό την επιτήρηση Αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η διαφωνία των δύο πλευρών δεν προέκυψε εκείνη την ώρα αλλά προϋπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες καθώς ο αντιδήμαρχος με συνεχής δηλώσεις και αρθογραφία του καταγγέλλει για «παραπλάνηση» του Δήμου από την συγκεκριμένη οικογένεια. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο αυτό συνέβη κατά την αγορά οικοπέδου(στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου) εκ μέρους του Δήμου από τη οικογένεια Σαράκη γεγονός που ο μηνυτής θεωρεί συκοφαντικό για τη μνήμη των νεκρών γονέων του.

Μετά την έντονη αντιπαράθεση του κ. Λυμπέρη με τον κ. Σαράκη ο δεύτερος κατέθεσε άμεσα μήνυση εναντίον του πρώτου για εξύβριση και βιαιοπραγία γεγονός που ανάγκασε τον αντιδήμαρχο να παραδοθεί στους Αστυνομικούς που ήταν παρόντες ώστε να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κι από εκεί στο Αυτόφωρο.

Κι ενώ η Δικαστική περιπέτεια του κ. Λυμπέρη παίρνει τον δρόμο της παράλληλα εξελίσσεται και μια πολιτική καθώς έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση στην παράταξη του Δημάρχου, Δημήτρη Μαραβέλια για το αν θα είναι ο ίδιος επικεφαλής στις εκλογές του Μαΐου ή αν θα πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιον από τους συνεργάτες του. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους γι’ αυτή την ενδεχόμενη αντικατάσταση είναι και ο κ. Τάσος Λυμπέρης, κατά συνέπεια η εξέλιξη αυτής της Δικαστικής υπόθεσης πιθανότατα θα έχει και πολιτικές συνέπειες, θετικές ή αρνητικές, για τον ίδιο και την παράταξη της Δημοτικής Αρχής.

The post Δήμος Χαϊδαρίου: Σε νέες Δικαστικές περιπέτειες η Διοίκηση Μαραβέλια appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα