Έμεινε παράλυτος σε διαγωνισμό γλυκών

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ενός άνδρα στον Καναδά όπου συμμετείχε σε διαγωνισμό γλυκών, στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φάνε όσα περισσότερα γλύκα μπορούσαν και έμεινε παράλυτος.

Ο Σαμαλίτ Αουλάκχ κατά τη διάρκεια ενός ινδικού φεστιβάλ, προσπάθησε να φάει όσα περισσότερα γλυκά «γκουλάμπ τζαμούνς» μπορούσε, με αποτέλεσμα να φράξει η αναπνευστική οδός και να λιποθυμήσει στο δάπεδο και λίγο αργότερα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο 36χρονος έπεσε σε κώμα για αρκετές ημέρες και όταν ξύπνησε συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορεί να μιλήσει ή να κινήσει το σώμα του.

Όπως

δήλωσε η ανιψιά του: «Ανακοίνωσαν ότι είναι ο νικητής του διαγωνισμού και μόλις σηκώθηκε, μάλλον πνίγηκε με την τροφή, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και έπειτα έπαθε εγκεφαλικό. Από αυτό προέκυψε εγκεφαλική βλάβη».

Ο 10χρονος γιός του περιγράφοντας στη Daily Mail τις δραματικές στιγμές του πατέρα του, αναφέρει συντετριμμένος: «Αφού ο μπαμπάς μου έφαγε, σηκώθηκε και νομίζω πως ζαλίστηκε γιατί έπεσε κάτω. Φοβήθηκα πολύ και άρχισα να κλαίω».

Η οικογένεια του θύματος θα κινηθεί νομικά κατά των διοργανωτών της γιορτής στον Καναδά, διότι όπως αναφέρουν δεν υπήρχε ούτε ιατρικό προσωπικό ούτε κανόνες ασφαλείας σε περίπτωση που συμβεί κάτι, ενώ δεν ζητήθηκε από το θύμα να υπογράψει πριν τον διαγωνισμό υπεύθυνη δήλωση.

The post Έμεινε παράλυτος σε διαγωνισμό γλυκών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα