«Έκθεση προϊόντων» αντί… εκλογικού κέντρου ο Τζιτζικώστας (φωτό)

Ένα εκλογικό κέντρο… έκθεση προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας δημιούργησε ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Τζιτζικώστας. Όπως είπε σκοπός του ιδίου και της παράταξής του είναι να προωθήσει τα προϊόντα της Μακεδονίας και να… μην «κλείνει δρόμους, δημιουργώντας προβλήματα στους Θεσσαλονικείς».

Σύμφωνα με τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη πρόκειται για ένα πρωτότυπο εκλογικό κέντρο. «Δεν κάνουμε εκλογές με έναν στενό συμβατικό τρόπο.

Εκφράζουμε έναν άλλο

πολιτικό πολιτισμό. Μια άλλη αισθητική. Σχεδιάσαμε έναν εκθεσιακό χώρο που θα προβάλει τα τουριστικά προϊόντα της Μακεδονίας. Δεν προβάλλουμε μόνο το συνδυασμό αλλά την ίδια τη Μακεδονία μας». «Ο εκθεσιακός αυτός χώρος έχει σκοπό να προσεγγίσει τουρίστες. Έχουμε απευθυνθεί και προσκαλέσει όλους τους παραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Να μας στείλουν τα προϊόντα τους για να τα εκθέσουμε» είπε. Συμπλήρωσε ουσίας, πολιτισμού και χρήσιμης ενημέρωσης των πολιτών. Στόχος μας είναι να φέρουμε τη σύγχρονη πολιτική αντίληψη το νέο πολιτικό πολιτισμό. Πήραμε μια πολιτική απόφαση. Να μην κάνουμε φιέστα εγκαινίων. Οι πολίτες θέλουν ουσία και έργο. Δεν θα προκαλέσουμε το κλείσιμο των δρόμων, την ταλαιπωρία των πολιτών. Σεβόμαστε τους πολίτες, τους καταστηματάρχες του κέντρου» είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

Διαβάστε περισσότερα karfitsa.gr

The post «Έκθεση προϊόντων» αντί… εκλογικού κέντρου ο Τζιτζικώστας (φωτό) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα