Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχωρεί σήμερα ο Τσίπρας

O επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε μια ακόμα προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του κόμματός του για την κρίση και την προοπτική εξόδου, θα παραχωρήσει σήμερα εκτάκτων συνέντευξη τύπου στις 11.30 στο Τιτάνια HOTEL.

Ειδικά μετά τις εξελίξεις στην Κύπρο

και ενόψει της έλευσης της τρόικας, που ενδεχομένως θέσει και νέα ζητήματα στο τραπέζι των συζητήσεων, η διατύπωση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνεται αναγκαία. Κυρίως όμως επειδή γιατί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται έντονη συζήτηση για τον δημόσιο λόγο και τη στρατηγική του κόμματος, ειδικά απέναντι στην ευρωζώνη, αλλά και στο θέμα των συμμαχιών.

Σε κάθε περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εξαπολύσει νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και να σηκώσει ακόμη πιο πολύ τους τόνους της αντιπολίτευσης. Θα κατηγορήσει την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο κυπριακό και θα ζητήσει από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει εάν επιχειρηθεί να επιβληθεί και στην Ελλάδα η μέθοδος του κουρέματος των καταθέσεων. Ακόμη θα επιμείνει στις επιπτώσεις του μνημονίου στις εργασιακές σχέσεις, καθώς διαβλέπει «κινεζοποίηση» του ευρωπαϊκού νότου.

Keywords
Τυχαία Θέματα