Εκλογικός συναγερμός στη Συγγρού για τις ευρωεκλογές

Εκλογικός συναγερμός σήμανε χθες στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», συνεδρίασε η οργανωτική επιτροπή προκειμένου να καθοριστούν θέματα που αφορούν τόσο τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Στη σύσκεψη πάρθηκε η απόφαση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης να φέρει συγκεκριμένη πρόταση για την προεκλογική εκστρατεία των ευρωεκλογών.

Καθώς όπως είχε ανακοινώσει και ο Αντώνης Σαμαράς ο κ. Κεφαλογιάννς

θα τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου.
Ενώ η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Άννα Ασημακοπούλου και το επικοινωνιακό επιτελείο της θα αναλάβουν την επικοινωνιακή εκπαίδευση των στελεχών του κόμματος στις κατά τόπους ΝΟΔΕ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η σύσκεψη έγινε υπό τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο και συμμετείχαν οι επικεφαλής των γραμματειών του κόμματος, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστας Μπούρας, ο γραμματέας της Κ.Ο Θανάσης Μπούρας και η εκπρόσωπος τύπου Άννα Ασημακοπούλου.

Πάντως δεν τέθηκε τίποτα για προετοιμασία του κόμματος για εθνικές εκλογές καθώς όπως λέει και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «πρόθεση της κυβέρνησης είναι η εξάντληση της τετραετίας».

Θ.Δ

The post Εκλογικός συναγερμός στη Συγγρού για τις ευρωεκλογές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα