Έκλεψαν 86.000 έγγραφα νομιμοποίησης μεταναστών

Εκλάπησαν 86.000 έγγραφα νομιμοποίησης μεταναστών, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Γιοβανόπουλος, το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συζήτησης, για το νομοσχέδιο του «νέου μεταναστευτικού κώδικα» του υπουργείου Εσωτερικών, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κάλεσε την κυβέρνηση να επαληθεύσει ή να διαψεύσει το νούμερο των κλεμμένων εγγράφων από τις περιφέρειες, λέγοντας πως «Ας μην βαυκαλιζόμαστε ότι ξαφνικά γίναμε Βέλγιο γιατί 86.000 νομιμοποιητικά έγγραφα μεταναστών εκλάπησαν από δημόσιες

υπηρεσίες, κυρίως από τις περιφέρειες».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτηρίζοντας «συγκλονιστικό» το νούμερο.

Την κλοπή επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών λέγοντας ότι «Είναι γεγονός ότι υπήρξε. Για αυτό και μας προβλημάτισε και τώρα πάμε σε αυτοτελές έγγραφο για να μην μπορεί κανείς να το αντικαταστήσει ή να το αντιγράψει με τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, αποκαλύπτοντας πως θα δίνεται στους προς νομιμοποίηση, μετανάστες, μια ειδική ταυτότητα που δεν θα μπορεί να αντιγραφεί.

The post Έκλεψαν 86.000 έγγραφα νομιμοποίησης μεταναστών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα