Έκλεισε Παπανίκου ο Θρασύβουλος

Στον Θρασύβουλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Παπανίκου όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ, η οποία ξεκαθάρισε επίσης πως πλέων δεν ασχολείται με τους Καμαλού και Μεντί.

Ημέρα εξελίξεων ήταν η σημερινή για τον Θρασύβουλο, καθώς η ομάδα από την Φυλλή τέλειωσε και επίσημα δύο υποθέσεις που εκκρεμούσαν , ενώ προχώρησε και σε μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της.

Συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται πλέων με τους Καμαλού και Μεντί που ήταν στο στόχαστρο της, ενώ επίσης γνωστοποίησε την υπογραφή του νεαρού επιθετικού Νίκου Παπανίκου, που πέρσυ

αγωνιζόταν στον Τηλυκράτη και το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει ότι δεν θα ενεργοποιηθούν τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Καμαλού Φραν και Μεντί Κριστιάνο καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είχαν στην διάθεση τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίων από την ΕΠΟ.
Εν τω μεταξύ παίκτης του Θρασύβουλου είναι ο Νίκος Παπανίκου. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με τον Τηλυκράτη στο πρωτάθλημα της Football League 2, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας».

Πηγή: http://www.gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα