«Είστε η ντροπή της δημοκρατίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα βέλη της ενάντια στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφυλοπούλου λέγοντας του πως είναι η «ντροπή της δημοκρατίας»

«Είστε η ντροπή της δημοκρατίας. Ευθυνόμαστε όλες οι πτέρυγες της Βουλής που ήρθατε εδώ μέσα. Ποιοι

είναι οι ”πολίτες – οπλίτες”; Οι τραμπούκοι; Αυτοί που βιαιοπραγούν και προπηλακίζουν;» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής.
Επίθεση εξαπέλυσε στην συνέχεια και κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, τον οποίο και ρώτησε «Όταν πετάγατε αυγά στους πολιτικούς, όταν δημαγωγούσατε μηδενίζοντας τα πάντα, δεν ξέρατε ότι βοηθούσατε το αυγό του φιδιού να εκκολαφθεί ακόμη και μέσα εδώ, στο Κοινοβούλιο;»
«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε μισό λεπτό, μισή λέξη για να σχολιάσει τα λεγόμενα του κ. Μιχαλολιάκου περί «πολιτών-οπλιτών» και στρατού ως «φυσικής αριστοκρατίας» της χώρας!! Όταν βοηθάς, όταν μηδενίζεις, όταν γενικεύεις…τότε βοηθάς να εκτραφεί ο φασισμός. Ας έχουν γνώση οι φύλακες της δημοκρατίας και κάνω έκκληση στις δημοκρατικές δυνάμεις. Ας είμαστε τουλάχιστον σε αυτό ενωμένοι», ολοκλήρωσε η κ. Χριστοφυλοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα