Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Κανελλόπουλος

Μια ακόμη αιφνίδια απώλεια μετρά ο δημοσιογραφικός κόσμος καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο πολιτικός συντάκτης Βασίλης Κανελλόπουλος, σε ηλικία 67 ετών, με σημαντική και πολυετή διαδρομή στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ. Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, ο Βασίλης Κανελλόπουλος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο Βασίλης Κανελλόπουλος γεννήθηκε στο Βλόγγο Αρκαδίας, το 1947 και, μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών, σπούδασε Δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τη δημοσιογραφική του καριέρα

ξεκίνησε το 1981 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» ως ελεύθερος ρεπόρτερ και εν συνεχεία ως συντάκτης του Υπουργείου Εργασίας και του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Ακολούθως εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», στο Δημοτικό Ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ και στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

« Την απώλεια ενός αξιαγάπητου συναδέλφου και πολύ καλού φίλου, του Βασίλη Κανελλόπουλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή λόγω προβλημάτων υγείας, θρηνεί η δημοσιογραφική οικογένεια» τονίζει σε συλλυπητήριο τηλεγράφημά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Κανελλόπουλου και προσθέτει
«Ο Βασίλης Κανελλόπουλος, δημοσιογράφος με αξιοπρέπεια και ήθος, έδινε αγόγγυστα τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη για τη ζωή, με την ίδια μαχητικότητα που τον χαρακτήριζε στην άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος. Υπήρξε μάχιμος δημοσιογράφος μέχρι την τελευταία στιγμή. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια ».

Ανακοίνωση γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ

«Έφυγε από κοντά μας ο Βασίλης Κανελλόπουλος ένας εξαίρετος άνθρωπος, μια ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή, με σημαντική και πολυετή επαγγελματική διαδρομή στο πολιτικό ρεπορτάζ. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελο, την καλοσύνη και το ήθος του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια που θρηνεί την απώλειά του.» αναφέρει από την πλευρά του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο, που τίμησε την ελληνική δημοσιογραφία.

Η κηδεία του Βασίλη Κανελλόπουλου θα γίνει αύριο, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στη 1 μ.μ. στον Βλόγγο Αρκαδίας.

The post Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Κανελλόπουλος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα