Άνοιξε η διαθήκη του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν – Αφήνει 35 εκατομμύρια δολάρια στον γιο του

Κεντρική κληρονόμο της περιουσίας του αφήνει την επί χρόνια σύντροφό της ζωής του, Μίμι Ο Ντόνελ, ο διάσημος ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.

Η διαθήκη του που άνοιξε χτες έχει και μια τελευταία επιθυμία προς τον μεγαλύτερο γιο του, τον 10 χρονο Κούπερ για τον οποίο θέλει να μεγαλώσει και να ζήσει στο Μανχάταν ή στο Σικάγο ή στο Σαν Φρανσίσκο. Ο λόγος είναι ότι θεωρούσε πως αυτές οι τρείς πόλεις αποτελούν πολιτιστικά και καλλιτεχνικά κέντρα.

Η διαθήκη είχε συνταχθεί το 2004 όταν είχε γεννηθεί ο 10χρονος Κούπερ και όπως αναφέρει η New York

Post ο Ο Ντόνελ αναφέρει πως στόχος του αιτήματός του είναι ο γιος του να εκτεθεί στην κουλτούρα, τις τέχνες και την αρχιτεκτονική που προσφέρουν αυτές οι πόλεις και αν τελικά η επιθυμία του δεν εισακουστεί επιθυμεί ο γιος του να επισκέπτεται τις συγκεκριμένες πόλεις τουλάχιστον δυο φορές τον χρόνο.

Η περιουσία του υπολογίζεται σε 35 εκατομμύρια δολάρια. Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν είχε αποκτήσει τρία παιδιά τον 10χρονο Κούπερ, την 7χρονη Ταλούλα και την 5χρονη Γουίλα.

The post Άνοιξε η διαθήκη του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν – Αφήνει 35 εκατομμύρια δολάρια στον γιο του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα