Έχασε 304 κιλά και βρήκε τον έρωτα της ζωής του! (ΦΩΤΟ)

Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι με πολλά παραπανίσια κιλά στερούνται πολλά από την προσωπική και ευρύτερη κοινωνική ζωή τους. Ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ που έδειχνε την κατάστασή του ήταν η αφορμή να γνωρίσει την Αμερικανίδα Ρεμπέκα Μάουντεν.

Ο Πολ Μέισον πήρε ένα μήνυμα στο Facebook από την Ρεβέκα και έτσι ξεκίνησε μια φιλία που κατέληξε σε ρομάντζο.

Ο υπέρβαρος Μέισον ελπίζει πως η λεπτή 40χρονη θα τον επισκεφθεί στο σπίτι του στη Βρετανία από τη Μασαχουσέτη που διαμένει.

«Γίναμε στενοί φίλοι και τώρα έχουμε σχέση», είπε ο 52χρονος, ο οποίος είχε φτάσει τα 440 κιλά καταναλώνοντας 20.000 θερμίδες ημερησίως, αλλά μετά από δίαιτα κατόρθωσε να χάσει 304 κιλά!

«Είδε το ντοκιμαντέρ μου και σκέφτηκε “Θέλω να βοηθήσω αυτό τον άνθρωπο”. Δεν πιστεύω ότι με έβλεπε ρομαντικά αρχικά, απλώς ήθελε να με βοηθήσει να βρω κάποιον που θα μου κάνει την επέμβαση», πρόσθεσε ο Μέισον.

«Ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή, αλλά μόλις τη γνώρισα στο Skype ένιωσα άνετα. Μιλούσαμε επί ώρες. Δεν ήξερα τίποτα γι ‘αυτήν, αλλά μιλήσαμε για τη ζωή της και τώρα θέλει να με βοηθήσει. Δεν ήταν παρά στη δεύτερη επικοινωνία μας που κατάλαβα ότι υπήρχε κάτι περισσότερο μεταξύ μας από απλώς μια φιλία. Ένιωσε το ίδιο και πρότεινε να κάνουμε σχέση», σημείωσε.

Ο 52χρονος Βρετανός είπε ότι «η Μάουντεν θέλει πραγματικά να έρθει να με δει» και παραδέχθηκε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα δει την κοπέλα του από κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα