Δύο μήνες εκτός ο Νασρί – Ανακούφιση για Μάντσεστερ Σίτι

Τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Νιουκάστλ, αλλά οι φόβοι για να χάσει ολόκληρη τη σεζόν, τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και ολόκληρη η Σίτι ανακουφίστηκαν στο άκουσμα της δίμηνης απουσίας, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πρόωρο τέλος της σεζόν.

Ο Νασρί, τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Νιούκαστλ, ύστερα από ένα σκληρό μαρκάρισμα Μαπού Γιανγκά-Εμπιά και υπήρχαν φόβοι πως υπέστη ρήξη χιαστών, κάτι που θα σήμαινε το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το πρωί της Δευτέρας

(13/01), ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες (ευτυχώς για αυτόν, τον σύλλογο, αλλά και την εθνική ομάδα) έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, το οποίο «μεταφράζεται» σε απουσία δύο μηνών.

Ο Νασρί επιβεβαίωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter τα…. καλά νέα και ευχαρίστησε όσους του έχουν συμπαρασταθεί μέχρι τώρα. «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Υποθέτω πως είναι καλά νέα που θα λείψω για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες» έγραψε χαρακτηριστικά.

The post Δύο μήνες εκτός ο Νασρί – Ανακούφιση για Μάντσεστερ Σίτι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα