Η εκρηκτική… κυρία με τα κόκκινα στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ (φωτορεπορτάζ) – Με το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ στα χέρια βουλευτές των ΑΝΕΛ

Τα παραλειπόμενα της σημερινής κρίσιμης συνεδρίασης της Κ.Ο για την οποία τόσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί όλα αυτά τα 24ωρα.

Η εντυπωσιακή Ραχήλ Μακρή η οποία μπορεί να έφτασε αργοπορημένη στη συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα με το κόκκινο φόρεμα της και τον ευμεγέθη σταυρό που κοσμούσε το μπούστο της…

Ο Βασίλης Καπερνάρος την ώρα που εισέρχεται στα γραφεία των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καπερνάρος συμμετείχε στην επιστολή των 7 βουλευτών των ΑΝΕΛ.

Η κυρία με

τα… λουλούδια είναι η αντιπρόεδρος της βουλής Μαρία Κόλλια η οποία με το ντύσιμό της έδωσε ένα… χαρούμενο τόνο στη συνεδρίαση.

Δίπλα στον Πάνο Καμμένο κάθισε ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και επικεφαλής του Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Καμμένου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά και την τοποθέτησή του στο Εθνικό Συμβούλιο έδωσε το παρών στη σημερινή συνεδρίαση.

Ο Πάνος Καμμένος λίγο πριν κάνει τη δήλωση στους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι Κώστας Γιοβανόπουλος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Σταυρούλα Ξουλίδου έδωσαν σήμερα το παρών στη συνεδρίαση της Κ.Ο μετά την επιστολή που είχαν στείλει με άλλους τέσσερις βουλευτές και δημιούργησε όλο αυτό το… χαμό τα τελευταία 24ωρα.. Οι οποίοι, όπως φαίνεται, μας διαβάζουν ανελλιπώς και έχουν το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ του Σαββάτου μπροστά τους – προφανώς για να μάθουν τα ενδότερα του ρεπορτάζ για το κόμμα τους!

Υπάλληλοι του κόμματος μεταφέρουν το μπάνερ από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ…

The post Η εκρηκτική… κυρία με τα κόκκινα στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ (φωτορεπορτάζ) – Με το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ στα χέρια βουλευτές των ΑΝΕΛ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα