Δωρεάν καφέ από τα Mikel σήμερα εις μνήμην του «παππού»

Δωρεάν καφέ και άλλα ροφήματα προσέφεραν σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι τα καφέ Mikel στα καταστήματά τους σε ολόκληρη, στη μνήμη του πατέρα των ιδρυτών Μιχάλη Κυριακάκη που πέθανε χθες σε ηλικία 85 ετών. Το πρόσωπο του πατέρα φιγουράρει στο λογότυπο της εταιρείας.Η κηδεία του Μιχάλη Κυριακάκη θα γίνει σήμερα στη Λάρισα.

Τα καφέ Mikel είναι δημιούργημα

του Λευτέρη Κυριακάκη, ο οποίος ξεκίνησε ανοίγοντας ένα μαγαζί στη Λάρισα. Η επέκταση, όμως, και η κάθοδος στην Αθήνα δεν άργησε να έρθει. Ηδη, μόνο στην πρωτεύουσα έχουν ανοίξει 19 καταστήματα, που μέχρι τα τέλη του χρόνου θα έχουν γίνει 40. Η εταιρεία έχει επεκτείνεται γοργά και σε άλλες επαρχιακές πόλεις, ενώ πλέον στα σχέδια υπάρχει και η επέκταση στο εξωτερικό.

Ψυχή της εταιρείας και υπεύθυνη για την ανάπτυξη των καταστημάτων είναι η σύζυγος του Λευτέρη, Χρύσα Γερολυμάτου. Ο ιδιοκτήτης της διάσημης πλέον αλυσίδας εκτός από τον πατέρα του έχει τιμήσει και τη μητέρα του, Γεωργία, δίνοντας το όνομά της στην άλλη εταιρεία του,την εταιρεία παραγωγής φρέσκων αρτοσκευασμάτων και γλυκών-Georgia.

Το Mikel δεν είναι ξένο όνομα. Είναι αρκτικόλεξο που σχηματίζεται από τα αρχικά γράμματα των ονομάτων των τριών αδελφών, του Μιχάλη και του Κυριάκου – οι οποίοι έχουν αναλάβει τα οικονομικά και την οργάνωση του σχεδιασμού των νέων καταστημάτων – και του Λευτέρη.

The post Δωρεάν καφέ από τα Mikel σήμερα εις μνήμην του «παππού» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα