Δ.Μακεδονία – Ηλεία: Προχωρούν οι διαγωνισμοί για τα σκουπίδια

Προχωρούν οι διαγωνισμοί για τη διαχείριση απορριμμάτων σε Δ. Μακεδονία – Ηλεία με τις δεσμευτικές προσφορές να είναι έτοιμες να υποβληθούν τον Δεκέμβριο.

Οι δεσμευτικές προσφορές αφορούν το πρώτο έργο διαχείρισης απορριμμάτων που κατασκευάζεται με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, στη Δυτική Μακεδονία.

Ενεκρίθησαν ήδη, τα τελικά τεύχη δημοπράτησης του έργου, από την Ανώνυμη

Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙΑΔΥΜΑ) και την Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ. τα οποία τμήματα αφορούν: τη μελέτη, τη χρηματοδότηση, τη κατασκευή, τη συντήρηση και τη λειτουργία των υποδομών του συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειεας, δυναμικότητας 120.000 τόνων, για χρονικό διάστημα 27 ετών.

Απορίφθηκε απο το Συμβούλιο της επικρατείας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης προεπιλογής για το έργο διαχείρισης απορριμμάτων Ηλείας, οπότε και προεπελέγησαν στην Α’ φάση οι εξής υποψήφιοι:

- WASTE SYCLO

- ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ – J&P ΑΒΑΞ – POLYECO

- NOVAERA HELLAS

- ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

- ΑΘΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΑΔΑΜΙΔΗΣ

- ΗΛΕΚΤΩΡ – HELESI

προσκλήθηκαν να παραλάβουν τα τεύχη της Β’φάσης. 

Η χρηματοδότηση του έργου θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια και κοινοτικούς πόρους και αφορά την μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία των υποδομών του συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειεας, δυναμικότητας 120.000 τόνων, για χρονικό διάστημα 27 ετών.

Οι υποψήφιοι που έχουν προεπιλεγεί είναι οι εξής:

- ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

- Ένωση εταιριών ARCHIRODON GROUP – INTRAKAT – ΕNVITEC

- Ένωση εταιριών ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ – J&P ABAΞ – ΑΑΓΗΣ

- Ένωση εταιριών ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ – ΗΛΕΚΤΩΡTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα