Δημοσκόπηση για το αν θα βρίσει ή όχι το Βενιζέλο διεξάγει ο Ραγκούσης!

Δημοσκόπηση μέσω του facebook διεξάγει ο Γιάννης Ραγκούσης, ρωτώντας τον κόσμο «να του απαντήσω ή να μην του απαντήσω;»

Ο κ. Ραγκούσης στο μήνυμά του αναφέρει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον

του μέσα από τις σελίδες του περιοδικού CRASH και ότι όσοι επικοινώνησαν μαζί του τον συμβούλευσαν να μη του απαντήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο CRASH πήρε σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της ψήφισης του πρώτου μνημονίου όσο και σε αυτό την οικονομικής διαχείρισης του κόμματος.

Μίλησε σε ιδιαίτερα απαξιωτικούς τόνους για τους πρώην υπουργούς Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ραγκούση και ειδικότερα για τα στελέχη που έφυγαν ή αποστασιοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα από το ΠΑΣΟΚ.

Για τους Ραγκούση – Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι «τα βάρη επιλογών που έχουν γίνει με τρόπο προκλητικά αλεξιπτωτιστικό δεν θα τα αναλάβω.

«Αναλαμβάνω το βάρος της μη διαγραφής.

Το γεγονός ότι συμπεριέλαβα στα ψηφοδέλτια του Μαΐου και του Ιουνίου πρόσωπα σαν τον Ραγκούση και τον Παπακωνσταντίνου, ναι, αυτό είναι ένα λάθος μου.

Είχα φωνάξει μάλιστα και τους δύο μαζί στο γραφείο μου, τον κύριο Ραγκούση και τον κύριο Παπακωνσταντίνου, και τους είπα ότι προβληματίζομαι αν θα είναι στα ψηφοδέλτια… και μόνον η ανάγκη μου να συσπειρώσω τους πάντες εκλογικά και ο ανοικτός τρόπος θεώρησης των πραγμάτων με έκανε να τους συμπεριλάβω. Δυστυχώς έσφαλα» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα