Ρουπακιώτης: Συμφωνούμε σε αυτά που επιβάλλει η τρόικα και δεν συμφωνούμε στα αυτονόητα μόνοι μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήσεις σχετικά με τις επικρίσεις που έχει δεχθεί για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έδωσε ο Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως «η προσπάθεια συνεχίζεται και καθένας μετριέται με τις πράξεις του».

Σημείωσε πως «ισορροπήσαμε το νομοσχέδιο και προτού το αποστείλω στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες για μπλόκο στο νομοσχέδιο Ρουπακιώτη», ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι κάποιοι άλλαξαν στάση απέναντι στο νομοσχέδιο.

Για

τα όσα του καταλογίζουν ότι «κάνει του κεφαλιού του», ο ίδιος δήλωσε πως «λέγονται τόσο μεγάλες ανακρίβειες ώστε δεν αξίζει να τα σχολιάζουμε». Δήλωσε χαρακτηριστικά πως κάποιος διαπιστευμένος είπε πως ο ίδιος είχε να επικοινωνήσει με τον Σαμαρά 2 μήνες, κάτι που σύμφωνα με τον υπουργό δεν ισχύει, καθώς ο ίδιος είχε μιλήσει προ ολίγων ημερών. «Προφανώς αναφέρονταν σε υπουργό Δικαιοσύνης μιας άλλης χώρας», σχολίασε.

Μάλιστα ανέφερε πως ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Καραγκούνης ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την κατάθεση του νομοσχεδίου, ενώ τόνισε πως «δεν κάνουμε τίποτα χωρίς να ενημερώσουμε τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς κομμάτων».

Παράλληλα, τόνισε πως «συμφωνούμε σε ό,τι μας επιβάλλει η τρόικα και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα αυτονόητα μόνοι μας», δηλώνοντας πως πρέπει τα κείμενα να συμφωνήσουν σε ένα κείμενο. «Δεν με ενδιαφέρει το νομοσχέδιο να ονομάζεται “Ρουπακιώτη”».

Δείτε τα βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα