Χάρης Ρώμας: Ο γάμος στα 25 του, η ρήξη με την οικογένεια του και η συνάντηση με την πρώην σύζυγό του

Σε αποκαλύψεις για το παρελθόν της προσωπικής του ζωής προέβη ο Χάρης Ρώμας σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα», στην οποία αναφέρθηκε στο διαζύγιο που πήρε από τον γάμο που έκανε σε ηλικία 25 χρονών και στην διατάραξη της σχέσης με τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας για τη δυσκολότερη φάση της ζωής του, λέει τα εξής:

«Ήταν όταν εγκατέλειψα την Ιατρική και χώρισα από έναν γάμο που έκανα σε ηλικία 25 ετών, με αποτέλεσμα να έρθω σε πλήρη ρήξη με τους γονείς μου. Όταν αμφισβήτησα την αστική νοοτροπία του πατρικού μου σπιτιού σύμφωνα

με την οποία έπρεπε να γίνω επιστήμονας – και μάλιστα γιατρός, καθότι πρώτος μαθητής στη Σχολή Μωραΐτη – και οικογενειάρχης.

Στα μάτια των δικών μου ήμουν ένα πολλά υποσχόμενο golden boy. Μία μέρα ξύπνησα και είπα: «Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω άλλο». Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες και να αποκτήσω την ελευθερία μου, ζώντας και πάλι ως εργένης. Αγωνίστηκα σκληρά για την επιβίωση καθώς οι δικοί μου μού είχαν κλείσει εντελώς τις πόρτες και στην τσέπη δεν υπήρχε δεκάρα.

Ο πατέρας μου έκοψε μαζί μου κάθε δίαυλο επικοινωνίας. Τα ξαναβρήκαμε λίγο πριν πεθάνει», εξομολογείται ο ηθοποιός.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια τυχαία συνάντηση που είχε με την πρώην σύζυγό του. «Συναντηθήκαμε μια φορά τυχαία και μάλλον δεν ήταν ό, τι πιο ευχάριστο για εκείνη. Συνέβη πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ξαναπαντρεμένη και με τρία παιδιά. Το ένα της παιδί μάλιστα, με αποκάλεσε ‘Κατακουζηνό’»!

The post Χάρης Ρώμας: Ο γάμος στα 25 του, η ρήξη με την οικογένεια του και η συνάντηση με την πρώην σύζυγό του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα