Δημητρακόπουλος στο «Π»: «Παίζονται χοντρά παιχνίδια με τις μίζες» !

Του Γιάννη Ντάσκα

Ποιο μεγάλο όνομα κρύβεται πίσω από τον Αντώνη Κάντα τον θηριώδη μιζαδόρο;

Η αλλιώς: ποιου μεγαλεμπόρου όπλων ήταν «τσάτσος» ο Αντώνης Κάντας;

Οι πληροφορίες που ρέουν μετά την σύλληψη του Κάντα και την αποκάλυψη της τεράστιας (για χαμηλόβαθμο στέλεχος) μίζας των 16 εκατομμυρίων ευρώ αναφέρουν ότι ο Κάντας ήταν «τσάτσος» ενός μεγαλεμπόρου όπλων ,ο οποίος στο παρελθόν και στα χρόνια της εξουσίας ήταν “κολλητός” τουλάχιστον δυο μεγαλοδημοσιογραφων.

Ο ένας εξ αυτών γνώρισε

μεγάλες δόξες στην πολιτική και απασχόλησε εντονότατα την επικαιρότητα με τον τεράστιο πλούτο του,και ο άλλος ,όποια μίζα και αν σηκώσει κανείς θα βρεθεί από κάτω.Ο ίδιος τα ονομάζει «δάνεια» και δηλώνει δημοσιογράφος αλλά κάνει μπίζνες…

Ο Κάντας μίλησε για 10 ονόματα στον ανακριτή,επιδιώκει να κάνει χρήση ευεργετημάτων,όπως ο Ζήγρας και δηλώνει ότι «όλοι πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν και τότε θα δείτε να μαζεύεται τεράστιο ποσό»!

Μεταξύ των ονομάτων είναι παλαιό «όνομα» της Αριστεράς , οποίος όμως μπήκε στο εμπόριο όπλων και επίσης είναι ένα πασίγνωστο επώνυμο από αυτά που απασχόλησαν πολύ την Ελλάδα και στον τραπεζικό και στον εξοπλιστικό χώρο.

Ο πασίγνωστος δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος είναι 12 χρόνια δικηγόρος του «ΑΤΛΑΝΤΑ» δηλαδή του Πάνου Ευσταθίου, το όνομα του οποίου και έδωσε ο

Κάντας(γράφουμε σχετικά) και βρίσκεται σε δικογραφίες στην Γερμανία και στην Ελλάδα.

Ο κ.Δημητρακόπουλος μας είπε ότι «παίζονται χοντρά επικοινωνιακά και άλλα παιχνίδια με τις αποκαλύψεις αλλά κυρίως με τις επιλεκτικές διαρροές απο τα στοιχεία που εισφέρονται στην ανάκριση».

Όπως μας είπε «ο κ.Ευσταθίου τον οποίο εκπροσωπώ εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από το χώρο και λόγω της ηλικίας (είναι 84 ετών) και κυρίως λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Όμως θα συνεργαστεί με τις αρχές σε όλα τα επίπεδα…»

Εκτιμάται ότι αν ο Ευσταθίου μιλήσει με στοιχεία που είναι λόγω των ετών σε θέση να γνωρίζει θα «κλείσουν μεγάλα πολιτικά σπίτια και θα πάρουν φωτιά μεγάλα πολιτικά τζάκια»…

Διαβάστε ακόμα:

Μίζες «Άτλας» πλακώνουν πολιτικά πρόσωπα!

The post Δημητρακόπουλος στο «Π»: «Παίζονται χοντρά παιχνίδια με τις μίζες» ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα