Δικηγόρος Ολυμπιακού: Δεν υπήρξε τραυματισμός του Αναστασίου

Το πρωί της Πέμπτης απολογήθηκε ο Ολυμπιακός, για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ.

Ειδικότερα, ο νομικός εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων» Θοδωρής Γιαννίκος ζήτησε και πήρε προθεσμία, με σκοπό να καταθέσει την Παρασκευή υπόμνημα σχετικά με τη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο κ. Γιαννίκος,

υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «Από την κλήση σε απολογία προκύπτει ότι βασικά παραπτώματα από την έκθεση του παρατηρητή είναι η ρίψη φωτοβολίδων σε διάφορα λεπτά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

«Στο 90‘ γράφει ο παρατηρητής για είσοδο περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου 5-10 φιλάθλων. Δεν έχει συμβεί αυτό στην πραγματικότητα. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων. Κάποιοι φίλαθλοι ήταν στα κιγκλιδώματα αλλά δεν έγινε είσοδος».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου, ο νομικός εκπρόσωπος των Πειραιωτών, τόνισε πως «Η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά δεν υπήρξε τραυματισμός. Ούτε είναι εφικτό να γίνει τραυματισμός με χάρτινο ποτήρι με νερό.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει αυτά τα περιστατικά. Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα, κάνουμε μεγάλο αγώνα να μην έχουμε τέτοια περιστατικά, τα τελευταία 3-4 χρόνια. Οι συμπεριφορές έχουν βελτιωθεί σημαντικά» κατέληξε ο κ. Γιαννίκος.

The post Δικηγόρος Ολυμπιακού: Δεν υπήρξε τραυματισμός του Αναστασίου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα