Τα ζώδια σήμερα 13/11/2013

02:36 13/11/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, φίλε Κριέ, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, δοκίμασε να βρεις κάποιες λύσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις και κάνε πράγματα, που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κάνε την αυτοκριτική σου και θα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα θέλεις να πεις σήμερα κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, αγαπητέ Κριέ, που αφορούν στην συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι, τα οποία σε προβληματίζουν εδώ και πολύ

καιρό και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, αλλά αν βλέπεις ότι δεν είναι συνεργάσιμος, καλύτερα να το σταματήσεις, μέχρι να βρεις την κατάλληλη στιγμή. Όσο για σένα που είσαι σε αναζήτηση και δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, η μέρα είναι θετική για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Κριός, σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις, σε κάτι που αφορά στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, νέες ιδέες θα έρθουν στο μυαλό σου, οι οποίες θα βελτιώσουν άμεσα τα οικονομικά σου. Θα έχεις προσγειωμένες αντιλήψεις και με τη νοητική ευελιξία σου απέναντι στα γεγονότα που θα προκύψουν, θα καταφέρεις πολλά. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι σύντομα θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τη μοναξιά σου, αφού ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει ο σύντροφος σου, φίλε Ταύρε, βοήθησέ τον να τα λύσει και μετά θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μεταξύ σας, μιας και εκείνος θα νιώσει ανάλαφρος. Όσο για σένα που ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, θα έχεις σήμερα την δυνατότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, με προοπτικές εξέλιξης. Μην χάσεις την ευκαιρία!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, με τον Ποσειδώνα σήμερα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε όμως να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, αγαπητέ Δίδυμε, κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Μπορείς να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν τη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Ο Ποσειδώνας, πλέον σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, σε ευνοεί για να το πετύχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν έρωτα από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν στα επαγγελματικά σου για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να κρατήσεις μια ουδετερότητα. Τα οικονομικά σου θα έχουν διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις σε ό,τι συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην είσαι βιαστικός στο να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως, μην πάρεις αποφάσεις πριν ελέγξεις όλες τις παραμέτρους του θέματος που σε απασχολεί. Επίσης, μην κάνεις άσκοπα έξοδα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, με συζήτηση που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάποια προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις ή απόσταση ανάμεσά σας. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, φρόντισε να είσαι πιο προσιτός, ώστε να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που θέλει να σε γνωρίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Καρκίνε, καλό θα είναι να μην βιαστείς για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα και να φροντίσεις σήμερα οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η ημέρα θα σου φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, αγαπητέ Λέων, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις και λογομαχίες. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Να ξέρεις ότι από σήμερα και στο εξής, που ο Ποσειδώνας θα κινείται σε κανονική πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων, θα βρεις αυτό που αναζητάς και θα νιώσεις ευτυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά φρόντισε να δρομολογήσεις κάποια θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Ωστόσο, απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, φίλε Παρθένε, αλλά καλό θα είναι σήμερα, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Σταμάτα άμεσα τις γκρίνιες για ανούσια πράγματα και επικεντρώσου στην ουσία της σχέσης σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, τα προτερήματα που έχεις είναι πάρα πολλά, οπότε είναι βέβαιο ότι θα βρεις κάποιον ή κάποια να γοητεύσεις και να κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, ό,τι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά η σημερινή μέρα θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα, οπότε… κάτσε φρόνιμα!!!

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αν σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και συγκρούσεις με κάποια άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, καλό θα είναι να σιωπήσεις και να κρατήσεις μία ουδέτερη στάση, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί ίσως να σου ξεφύγουν λόγια, που μελλοντικά θα μετανιώσεις. Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά και οι δυνατότητές σου είναι πολύ περισσότερες, γι’ αυτό μην τα τινάξεις όλα στον αέρα, για μία κακή στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μπορείς σήμερα να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σου και να καταστρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε ένα όμορφο περιβάλλον, όπως σε ένα ρομαντικό εστιατόριο που αρέσει και στους δύο. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα έρθετε αντιμέτωποι με μία είδηση από έναν παλιό ερωτικό σας σύντροφο, που θα σας αναστατώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα σήμερα, φίλε Ζυγέ. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις σιγά-σιγά να αρχίζουν να λύνονται. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές, αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρόσεξε σήμερα τα έξοδα που κάνεις για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα είσαι ιδιαίτερα πολυάσχολος, με πληθώρα καθηκόντων που θα σε εξουθενώσουν, αλλά θα καταφέρεις να προβάλλεις θετική εικόνα για τον εαυτό σου. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε παρασύρουν σε έξοδα, που μπορούν να αποφευχθούν αν λειτουργήσεις συνετά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, για να λυθούν κάποια θέματα της σχέσης σας, θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν, και επικεντρώσου στην ουσία. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, βγες έξω και εκδήλωσε την κοινωνικότητά σου. Να είσαι σίγουρος ότι θα γνωρίσεις πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε να έρθεις σε αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου, από τον εκνευρισμό που θα έχεις. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Ωστόσο, μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα και μελέτησε τις ενέργειές σου, πριν τις κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Θα πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία, αγαπητέ Τοξότη. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφτείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, βρες τον χρόνο να ασχοληθείς με τις ευθύνες του σπιτιού και δημιούργησε μία γλυκιά ατμόσφαιρα, για να υποδεχτείς τον σύντροφό σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, φτιάξε την ίδια ατμόσφαιρα και κάλεσε τους φίλους σου, για να περάσετε μαζί ένα διασκεδαστικό βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα, φίλε Τοξότη. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι εντελώς περαστικά. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές, που δεν χρειάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βρίσκεσαι στο προσκήνιο και κάποια άτομα θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις την ηρεμία σου. Με τον Ποσειδώνα από σήμερα και στο εξής σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, οι στόχοι σου θα επιτυγχάνονται με λιγότερη προσπάθεια από τη μεριά σου, καθώς και θα γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους, που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, αρκεί να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, σήμερα θα σε ευνοήσουν κάποιες καταστάσεις και θα κάνεις μία νέα, πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα ανανεώσει το πεσμένο σου ηθικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, και θα ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Από την άλλη, πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και να φροντίσεις να τις καλύψεις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα και κάποιο κοντινό σου άτομο θα είναι ψυχικά κοντά σου, ώστε να μοιραστείς τις έννοιες σου μαζί του, ξελαφρώνοντας το μυαλό και την ψυχή σου. Σε επαγγελματικές συζητήσεις γίνε πιο διαλλακτικός και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Υδροχόε, σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και να μην πεις σκληρά λόγια στον σύντροφό σου. Το ζητούμενο, όπως ξέρεις και εσύ, δεν είναι μόνο να πεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν, αλλά να βρεθούν και οι κατάλληλες λύσεις! Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην τρομάζεις από τη στασιμότητα των ημερών, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία, αν συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα, όμως θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει, αγαπητέ Ιχθύ, και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με πολλή σοβαρότητα. Με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, από σήμερα και στο εξής σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν να περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, και θα του δείξεις την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Όσο για σένα που διανύεις μία περίοδο μοναξιάς, με την γλυκύτητα που έχεις αυτές τις μέρες, είναι σίγουρο ότι θα έρθει η σχέση που περιμένεις πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μέτρησε μερικά πράγματα, φίλε Ιχθύ, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βασεις, διδυμοι, εκκρεμότητες, λεων, αγχώνεσαι, βγες, καιρος, βρες, νέα, myastro, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αιγοκερως, δουλεια, εξοδος, εργασια, ζυγος, κριος, λεων, ονειρα, πιεση, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, αγαπη, αγκαλια, αγχος, αγχώνεσαι, ατμοσφαιρα, ατομο, βγες εξω, βοηθεια, βραδυ, βρες, γεγονοτα, γινει, γινε, γνωριμια, διαστημα, δυνατοτητα, ευκαιρια, εκκρεμότητες, ελευθερια, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ερθετε, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδια, ηρεμια, ηθικο, εικονα, καρκινος, κινηση, λαθος, λογια, μακρια, ματι, μοναξια, μπορεις, μυαλο, παντα, ουσια, περιβαλλον, ποσειδωνας, προβληματα, πορτα, ψυχη, σιγουρος, σιγουρο, συζητηση, συντομα, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, φιλε, χερι, χειροτερα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, αγορες, για σενα, ιδιαιτερα, κοιμασαι, τοξοτη, θεματα, βγες, χαλαρα
Τυχαία Θέματα