Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Αυτό το διήμερο εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους, κυρίως σε επίπεδο φιλικών σχέσεων. Μην εμπλακείτε σε καυγάδες και διαφωνίες που δεν σας αφορούν άμεσα, Κριοί, γιατί οι συνέπειες θα είναι περισσότερες απ’ όσες μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή τη στιγμή. Στα ερωτικά σας, καλό θα ήταν να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον προς το άτομο που (υποτίθεται ότι) σας απασχολεί.

Ταύρος Σκεφτείτε προσεκτικά τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις σας, Ταύροι, όσο ευνοϊκό κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως το κλίμα. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους έμπρακτα. Ο Δίας αλλάζει

τον τρόπο που βλέπετε ένα άτομο του ευρύτερου κύκλου σας και βάζει το πρώτο λιθαράκι για την αποκατάσταση των μεταξύ σας σχέσεων.

Δίδυμος Η έμπνευσή σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα τώρα, γι’ αυτό φροντίστε να απομακρύνετε (έστω προσωρινά) όσους έχουν την τάση να ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σας. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σας. Ένα απρόοπτο τηλεφώνημα σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με μια πρόσφατη, ερωτική επιλογή σας.

Καρκίνος Αυτές τις μέρες, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα πρόσωπο που νομίζατε ότι είχε αποχωρήσει οριστικά από τη ζωή σας. Η καχυποψία είναι εύλογη, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας εμποδίσει να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Ο Άρης καλλιεργεί εμπόλεμο κλίμα στα επαγγελματικά- μην επιβαρύνετε την ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Λέων Η δεύτερη ευκαιρία που ζητούσατε, επιτέλους σας δίνεται υπό όρους. Αξιοποιήστε την, αλλά μη συναινέσετε στην άνιση μεταχείρισή σας, όσο κι αν θέλετε να παραμείνετε δίπλα στο άτομο που σας συγχωρεί. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να φέρετε κάποιον στα νερά σας. Σκεφτείτε τη στρατηγική σας λίγο παραπάνω και μην παραιτείστε τόσο εύκολα.

Παρθένος Εκεί που νομίζατε ότι τα αισθηματικά σας βαδίζουν σε έναν δυσάρεστο μονόδρομο, η Αφροδίτη σας δίνει πλήθος εναλλακτικών λύσεων, όχι πάντα ευχάριστων, ωστόσο. Μην αφοσιωθείτε σε τίποτα, αν δεν υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να λάβετε ικανοποιητικά ανταλλάγματα. Σε καλή φάση τα οικογενειακά σας θέματα- η ένταση επιτέλους αποφορτίζεται και μπορείτε να συζητήσετε με ηρεμία.

Ζυγός Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας αυτό το σαββατοκύριακο, Ζυγοί. Δυστυχώς, θα πρέπει να κουραστείτε για να πετύχετε όλα όσα θέλετε, αλλά από την άλλη, ο ερωτικός ορίζοντας ποτέ πριν δεν διαφαινόταν τόσο ευοίωνος. Διευθετήστε συναισθηματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι αναβολές δεν έχουν κανένα νόημα πλέον.

Σκορπιός Μια μεγάλη αποκάλυψη θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας τώρα, δίνοντας σημαντικές λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν όχι μόνο πρακτικά, αλλά και πνευματικά, το τελευταίο διάστημα. Αφήστε αυτή τη συγκυρία να λειτουργήσει διδακτικά. Πείτε όχι σε παρατραβηγμένες ερωτικές προτάσεις- δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε (όσο ελκυστική κι αν φαίνεται αυτή η προοπτική).

Τοξότης Μια δέσμευση η οποία σας επιβλήθηκε εμμέσως, δεν εξυπηρετεί πλέον κανένα πρακτικό σκοπό. Προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις να αποτραβηχτείτε, Τοξότες, και μην αφήσετε κανέναν άλλο να δώσει τις δικές σας μάχες. Η Σελήνη ενισχύει τη διαίσθησή σας, γεγονός που ενδέχεται να έχει και άβολες επιπτώσεις. Καταλαβαίνετε περισσότερα απ’ όσα θα θέλατε.

Αιγόκερως Ένα επαγγελματικό δίλημμα παρουσιάζεται μπροστά σας και θα σας ταλανίζει, μέχρι να συμβουλευτείτε το κατάλληλο άτομο για το πως πρέπει να το χειριστείτε. Παραμερίστε τον εγωισμό σας, Αιγόκεροι, και ζητήστε απαντήσεις από τον αρμόδιο. Σταθερή η κατάσταση των ερωτικών σας. Επιτέλους, το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας, σας δίνει αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη.

Υδροχόος Η στιγμή που φοβόσασταν, έφτασε για τα ερωτικά σας. Πρέπει επειγόντως να προβείτε σε ξεκαθάρισμα προθέσεων και συναισθημάτων, Υδροχόοι, γιατί το ιστορικό σας έχει δείξει ότι η αποσιώπηση καταστάσεων οδηγεί συνήθως σε απογοήτευση και ψυχολογική κατάρρευση. Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας συμφέρουσας συνεργασίας. Σκεφτείτε καλά τις προτάσεις που σας γίνονται.

Ιχθύς Η επικοινωνία είναι το ατού σας αυτές τις μέρες, και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε προς το συμφέρον σας. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να ανακόψετε ευγενικά την φόρα που πήραν κάποιοι, χωρίς να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Ο Ερμής σας φέρνει ξανά αντιμέτωπους με ένα παλιό πρόβλημα, αλλά αυτή τη φορά έχετε ό, τι χρειάζεται για να το λύσετε. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα