«O Σαμαράς προσπαθεί με διαρκή τρικ να παρουσιάσει το μαύρο-άσπρο»

«Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε «η χώρα οδηγείται μαθηματικά στην καταστροφή και ο πρωθυπουργός ως άλλος Μπενίνι, Ιταλός κωμικός, μας παρουσιάζει ότι η ζωή είναι ωραία. Η ζωή είναι ωραία αλλά πρέπει να αγωνιστούμε για να τη διεκδικήσουμε».

«Εμείς θα ‘ρθουμε να διαχειριστούμε τα ερείπια που έχουν δημιουργήσει. Εδώ δεν μπορούμε να πάμε με συμβατικές πολιτικές. Μου λένε κάποιοι φτιάχνεις πρόγραμμα 100 ημερών; Τι πρόγραμμα 100 ημερών να φτιάξω;

Εδώ χρειάζεται πρόγραμμα των πρώτων 100 ωρών, συντριπτικών αλλαγών που θα δημιουργήσει μια νέα έμπνευση στους Έλληνες να εργαστούν σκληρά και να συγκρουστεί η κυβέρνησή τους με αυτούς που μας έχουν βάλει σ αυτόν τον δρόμο τον καταστροφικό» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε τη δέσμευσή του για σταδιακή αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων. «Εμείς λέμε ότι θα αποκατασταθούν σταδιακά στην προ μνημονίου εποχή κι αυτό επαναλαμβάνω δεν είναι λαϊκισμός, είναι το εργαλείο μας, είναι το μέσο για να βγούμε από την κρίση» και πρόσθεσε «αν δεν αποκατασταθούν οι χαμηλές συντάξεις και οι χαμηλοί μισθοί δεν θα βγούμε ποτέ από την παγίδα της ύφεσης».

Για τα χθεσινά αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για επικοινωνιακή προσπάθεια να παρουσιάσει η κυβέρνηση το ψάρι, κρέας, ενώ αναφερόμενος στο ποσό που θα λάβει η χώρα τα επόμενα χρόνια για την αγροτική πολιτική, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε «δεν διεκδίκησε και δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω».

The post «O Σαμαράς προσπαθεί με διαρκή τρικ να παρουσιάσει το μαύρο-άσπρο» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα