Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Η προοπτική ενός ταξιδιού αποτελεί τώρα πολύ πιθανό σενάριο, και για το καλό σας, μην της γυρίσετε την πλάτη. Καιρός να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας, Κριοί, και να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με γενναιότητα. Μην ασχολείστε με ένα ειδύλλιο που έδωσε ήδη ό, τι είχε να σας δώσει. Γυρίστε σελίδα άμεσα.

Ταύρος Τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς περιμένατε, στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε. Ο Δίας σας δίνει, ευτυχώς,

πολλές εναλλακτικές και είναι στο χέρι σας να τις αξιοποιήσετε. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Είστε σε θέση να επιφέρετε μια σημαντική αλλαγή που καιρό τώρα στριφογυρίζει στο μυαλό σας.

Δίδυμος Οι συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι κάτι αναμενόμενο σήμερα, και, καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει τρόπος να τις αποφύγετε. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, άθελά σας. Ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές των Ιχθύων. Γνωρίζουν πολύ καλά τι σας λένε και γιατί επιλέγουν να σας το πουν τώρα.

Καρκίνος Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να καταστρώσετε μακροπρόθεσμα σχέδια, Καρκίνοι, όσο μεγάλη κι αν είναι η φιλοδοξία σας. Ασχοληθείτε με το τώρα και μην καταπιαστείτε με πράγματα για τα οποία δεν είστε απολύτως σίγουροι. Η Αφροδίτη φέρνει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας. Το πρόσωπο που σας απασχολεί, επιτέλους ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σας.

Λέων Αποφύγετε τις εξόδους και τις έντονες κοινωνικές συναναστροφές σήμερα, εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη. Έχετε πολλά θέματα να λύσετε με τον εαυτό σας, Λέοντες, και ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Δεν είναι αργά να καταστρώσετε ένα προσεκτικό πλάνο που θα σας αποφέρει ουσιαστικά κέρδη.

Παρθένος Αφήστε τον εγωισμό και τις περίπλοκες σκέψεις στην άκρη, και δοθείτε με όλες σας τις δυνάμεις σ’ αυτόν που σας έλκει ερωτικά. Αρκετά γυμνάσια κάνατε στον εαυτό σας- καιρός να του φερθείτε καλά. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να επαναφέρετε στην επικαιρότητα ένα προβληματικό θέμα που ξεχάστηκε.

Ζυγός Μην κλείνετε πόρτες που, στην πορεία, ενδέχεται να σας φανούν χρήσιμες. Φερθείτε διπλωματικά, Ζυγοί, κυρίως σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αποφύγετε τις ρήξεις με άτομα εξουσίας. Ο Άρης σας δίνει την απαραίτητη πυγμή για να διευθετήσετε με οριστικό τρόπο ένα προβληματικό κομμάτι μιας σημαντικής φιλίας.

Σκορπιός Είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν σήμερα, Σκορπιοί, αλλά δεν πρέπει να τους αφήσετε, ακόμα κι αν αυτοί πιστεύουν ότι ενεργούν προς όφελός σας. Ανάμεσα στην άχαρη αλήθεια και το βολικό ψέμα, επιλέξτε το πρώτο. Σε τροχιά εξέλιξης ένα φλερτ που ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς. Δώστε του κι εσείς περισσότερη ώθηση.

Τοξότης Δώστε στον εαυτό σας ό, τι του στερήσατε το προηγούμενο διάστημα, Τοξότες. Μια μεγάλη αλλαγή βρίσκεται προ των πυλών, και καλά θα κάνετε, να είστε χορτάτοι, όταν αυτή σας βρει. Η χημεία σας με Υδροχόους και Κριούς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σας και θα καθορίσει τις εξελίξεις των επαγγελματικών σας.

Αιγόκερως Μερικά πράγματα είναι καλύτερο να λέγονται ευθέως, Αιγόκεροι, για να μην προκαλούνται αχρείαστες παρεξηγήσεις. Παραμερίστε τις φοβίες και τις ανασφάλειές σας και αντιμετωπίστε τον κίνδυνο κατάμουτρα. Μια νέα γνωριμία θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας από ‘κει που δεν το περιμένατε. Προσέξτε όμως να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα.

Υδροχόος Μη δίνετε σε άτομα που δεν σας έχουν αποδείξει την αξία τους, περισσότερο χώρο από αυτόν που χρειάζονται, στη ζωή σας. Ήρθε ο καιρός να πάρει ο καθένας αυτό που του αναλογεί από την προσοχή σας. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας και εντείνει την πολιορκία από και προς εσάς. Μην παρασυρθείτε, ωστόσο, από πυροτεχνήματα.

Ιχθύς Μη μεγαλοποιείτε μια προβληματική κατάσταση που μπορεί να ρυθμιστεί με σχετική ευκολία, Ιχθείς. Ο Ερμής σας κάνει λίγο παραπάνω μελοδραματικούς απ’ το συνηθισμένο, αλλά με την κατάλληλη βοήθεια (ενός Ταύρου) θα βρείτε σύντομα την άκρη. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες στο επαγγελματικό πεδίο. Κάντε ένα βήμα πίσω σε περίπτωση διαφωνίας με κάποιον ανώτερο.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα