Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Μια ξαφνική αδιαθεσία θα σας βγάλει εκτός προγράμματος, αλλά από την άλλη, θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο οι σχέσεις σας είχαν παγώσει. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, επανορθώνοντας ένα μεγάλο σφάλμα. Οι υποσχέσεις των Τοξοτών παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα. Δώστε τους την προσοχή που πρέπει.

Ταύρος Ένα εμπόδιο στα επαγγελματικά θα σας ρίξει λίγο τη διάθεση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να την αναπτερώσετε με απλό τρόπο. Κρατήστε κοντά σας τα πρόσωπα που σημαίνουν

πολλά για σας, και μείνετε μακριά απ’ όσους σας προκαλούν μπελάδες. Η Αφροδίτη φέρνει θετικές εξελίξεις τώρα στα ερωτικά σας.

Δίδυμος Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να επιδιώξετε συγκρούσεις ή να ενδώσετε σε προκλήσεις που θα οδηγήσουν σε καυγάδες. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και η εξέλιξη των πραγμάτων θα δικαιώσει την επιλογή σας. Ένα ερωτικό μυστήριο επιτέλους λύνεται, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε σαφή άποψη για ένα ορισμένο άτομο. Μην επαναλάβετε το ίδιο λάθος.

Καρκίνος Σκεφτείτε προσεκτικά που πάτε να μπλέξετε, προτού συναινέσετε σε μια δέσμευση απ’ την οποία δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Ειδικά στον τομέα των ερωτικών, κρατήστε τις αποστάσεις σας από εκείνους που σας πολιορκούν μανιωδώς. Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ζητήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συναδελφικές σας σχέσεις.

Λέων Τα υπονοούμενα και οι μισές κουβέντες δεν οδηγούν κάπου τώρα, γι’ αυτό και πρέπει πάση θυσία να τα αποφύγετε. Ο Δίας ευνοεί μόνο τις ξεκάθαρες και μετρημένες σχέσεις, κι αυτό ακριβώς είναι που έχετε ανάγκη τώρα. Η χημεία σας με Ζυγούς και Σκορπιούς εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη. Αξιοποιήστε τη δημιουργικά.

Παρθένος Μην παραμελείτε ένα πρόσωπο που δείχνει να έχει την ανάγκη σας τώρα περισσότερο από ποτέ. Αφήστε στην άκρη τις έχθρες του παρελθόντος και κάντε το πρώτο βήμα για να λυθεί μια μακροχρόνια παρεξήγηση. Έντονη η κινητικότητα των ερωτικών σας. Οι βιαστικές αποφάσεις θα σας οδηγήσουν σε λάθη- προσπαθήστε να φανείτε προσεκτικοί σε όσα λέτε και μοιράζεστε.

Ζυγός Η προοπτική ενός ταξιδιού είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί στην παρούσα φάση. Αρκετά με τα μικροπροβλήματα της ρουτίνας σας, Ζυγοί. Αποστασιοποιηθείτε από την τρέχουσα πραγματικότητα και θα δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι. Ευχάριστη η τροπή των αισθηματικών σας. Μη διστάσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα, που καιρό τώρα έχετε στο μυαλό σας.

Σκορπιός Ο Κρόνος σας φέρνει αντιμέτωπους με μια ερωτική κατάσταση που θεωρούσατε λήξασα, αποδεικνύοντάς σας ότι η τελεία δεν μπαίνει και τόσο εύκολα σε μια σχέση που σήμαινε πολλά (για σας, για κάποιον άλλο ή και για τους δυο). Συγκεντρωθείτε στο επαγγελματικό σας πλάνο και μη δίνετε πια τόση σημασία στις συμβουλές του ενός και του άλλου.

Τοξότης Το σημάδι που περιμένετε δεν πρόκειται να φανεί ποτέ, Τοξότες, γι’ αυτό πρέπει να αναλάβετε δράση μόνοι σας, χωρίς να περιμένετε την έγκριση των γύρω σας. Το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμο. Κάντε ό, τι μπορείτε για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με έναν Ιχθύ που απομακρύνθηκε απ’ τη ζωή σας χωρίς λόγο.

Αιγόκερως Οι εντάσεις στον κύκλο των φιλικών σας σχέσεων είναι αναμενόμενες, δεδομένης της επιρροής που ασκεί ο Άρης στη ζωή σας. Δώστε τους τη σημασία που τους πρέπει, γιατί κάποιες από αυτές είναι ενδεικτικές βαθύτερων προβλημάτων. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Αποφύγετε αγορές και επενδύσεις που δεν έχετε απόλυτη ανάγκη.

Υδροχόος Η συγκυρία σας θέλει ετοιμοπόλεμους, καθώς οι επαγγελματικές σας διεκδικήσεις έχουν ξυπνήσει τα άγρια ένστικτα των αντιπάλων σας. Ετοιμαστείτε να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε όσους σας κοντράρουν. Σε κρίσιμη καμπή τα ερωτικά σας. Ένα ναι ή ένα όχι θα καθορίσουν την εξέλιξη μιας σχέσης για την οποία παλέψατε σκληρά.

Ιχθύς Μεταξύ αστείου και σοβαρού θα λεχθούν τα σημαντικότερα πράγματα σήμερα. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω, Ιχθείς, ειδικά στο πλαίσιο ερωτικών συζητήσεων. Ο Κρόνος δίνει ώθηση σε μια αρκετά ριψοκίνδυνη επαγγελματική πρωτοβουλία, αλλά αν δεν πιστέψετε στον εαυτό σας, δεν πρόκειται να πετύχετε κάτι ουσιαστικό. Είστε πιο δυνατοί απ’ ό, τι νομίζετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα