Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Αφήστε τις τύψεις και τις δεύτερες σκέψεις για άλλους. Ο στόχος σας σήμερα είναι συγκεκριμένος και η αποφασιστικότητα που σας χαρίζει ο Άρης μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Μη δειλιάσετε τελευταία στιγμή. Μια ξαφνική αλλαγή στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σας προκαλέσει κάποια σύγχυση, αλλά σύντομα θα προσαρμοστείτε με ιδανικό τρόπο.

Ταύρος Η σύγκρουση με έναν καλό φίλο είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσετε το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε το τελευταίο διάστημα. Έχει έρθει η ώρα να σας αποδείξει αν και κατά πόσο έχει τη

δύναμη να συμπορευτεί μαζί σας, παρ’ όλες σας τις διαφορές. Ηρεμία τώρα στα ερωτικά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εκρήξεις.

Δίδυμος Μην απομακρύνετε έναν εραστή αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι το θέμα μεταξύ σας έχει λήξει οριστικά. Οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής θα σας φέρουν στο χείλος του γκρεμού, σήμερα. Η συμβουλή ενός Τοξότη είναι πιο πολύτιμη απ’ ό, τι νομίζετε. Εμπιστευτείτε τα εμπειρότερα πρόσωπα της ζωής σας και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Καρκίνος Δώστε σε εκείνον που σας ενδιαφέρει ερωτικά, περισσότερα κίνητρα για να πιστέψει σε σας. Μην υπερεκτιμάτε τη γοητεία σας, Καρκίνοι, όσο κι αν σας έχει βοηθήσει στις ερωτικές σας κατακτήσεις, μέχρι σήμερα. Ο Κρόνος σας βοηθάει να γεφυρώσετε ένα επικοινωνιακό χάσμα στον τομέα της δουλειάς. Δείξτε κατανόηση και υπομονή.

Λέων Μετά τον έρωτα δεν έρχεται απαραίτητα η αποξένωση, Λέοντες. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δώσετε σε μια ερωτική σχέση που έληξε, μια νέα μορφή, που θα βολεύει συναισθηματικά τόσο εσάς, όσο και την άλλη πλευρά. Διευθετήστε, όσο έχετε καιρό, ένα ζόρικο γραφειοκρατικό ζήτημα. Αν δεν ασχοληθείτε εσείς, δεν πρόκειται να του δώσει σημασία κανείς άλλος.

Παρθένος Η έλευση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσει προσωρινά, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σας επηρεάσει μακροπρόθεσμα. Μη δίνετε δικαιώματα, αν δεν είστε βέβαιοι για τις προθέσεις των άλλων. Η Αφροδίτη επανορθώνει τις πληγωμένες σχέσεις σας με έναν συγγενή. Αποβάλετε την καχυποψία σας- δεν κινδυνεύετε τώρα.

Ζυγός Μια μέρα μακριά από τις υποχρεώσεις και τα άγχη της καθημερινότητας δεν πρόκειται να βλάψει το πρόγραμμα και τους στόχους σας. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα, Ζυγοί, και πρέπει να το κάνετε τώρα. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά για κάθε έκτακτη είδηση που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Η επικαιρότητα παίζει σημαντικότατο ρόλο τώρα στη ζωή σας.

Σκορπιός Η μέρα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους, κυρίως σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Σήμερα, καλύτερα να κρατήσετε τις σοβαρές σκέψεις σας μόνο για τον εαυτό σας, γιατί οι παρεξηγήσεις που ενδέχεται να ξεσπάσουν, δεν σας συμφέρουν καθόλου. Μείνετε πιστοί στο σχέδιο που έχετε ήδη καταστρώσει αναφορικά με την κατάκτηση του ερωτικού σας στόχου.

Τοξότης Η εκεχειρία δεν είναι μες στις επιλογές σας σήμερα. Η μοναδική λύση στα προβλήματά σας είναι η σύγκρουση, και πρέπει σιγά σιγά να το αποδεχτείτε, Τοξότες. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σας, μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που συμφωνήσατε. Ο Ερμής σας φέρνει αντιμέτωπους με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Αιγόκερως Το κλίμα στο χώρο εργασίας γίνεται πιο χαλαρό και πρόσχαρο, επιτρέποντάς σας να κυνηγήσετε με μεγαλύτερη πυγμή και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας μια προαγωγή ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό στόχο. Η χημεία σας με Κριούς και Λέοντες φτάνει στο peak της σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την προσεκτικά, είτε στοχεύετε σε κάτι ερωτικό είτε σε κάτι φιλικό.

Υδροχόος Το κενό δεν γεμίζει με κενό, Υδροχόοι. Κάντε ό, τι κρίνετε σκόπιμο για να ξεχάσετε τα προβλήματά σας για την ώρα, αλλά έχετε πάντα υπόψιν ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε μια επαγγελματική/ ακαδημαϊκή πρόκληση. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και σκεφτείτε προσεκτικά.

Ιχθύς Η Αφροδίτη συμβάλλει στη σύσφιξη των στενών διαπροσωπικών σας σχέσεων (κυρίως των οικογενειακών), δίνοντάς σας κίνητρο να αντιμετωπίσετε καλοπροαίρετα καθένα από τα προβλήματα που ανέκυψαν πρόσφατα. Πρόοδος στα οικονομικά σας, η οποία, όμως, δεν πρέπει να σας φουσκώσει τα μυαλά. Διαχειριστείτε το χρήμα με σύνεση και μην υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα