Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιφέρετε στο σπίτι σας τις βελτιώσεις που σχεδιάζατε από καιρό. Μικρές και έξυπνες αλλαγές μπορούν να φανούν πολύ πιο χρήσιμες από κάθε φιλόδοξο και ογκώδες πλάνο. Περάστε περισσότερο χρόνο με έναν φίλο απ’ ό, τι με κάποιον εραστή, σήμερα. Αν μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δυο βέβαια, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Ταύρος Κάποιος σχεδιάζει άτακτη φυγή από τη ζωή σας κι η έξοδός του δεν πρόκειται να γίνει με ειρηνικό τρόπο. Προστατεύστε τα κεκτημένα σας και ενεργοποιήστε από τώρα τις συναισθηματικές σας άμυνες. Ο Άρης

ρίχνει το βάρος στη δουλειά σήμερα, την οποία είχατε παραμελήσει κάπως το τελευταίο διάστημα. Μην παρεκκλίνετε άλλο από το στόχο σας.

Δίδυμος Καλύτερα να αναβάλετε τα ύπουλα σχέδια που ετοιμάζατε εναντίον κάποιων, γιατί οι συγκυρίες φέρνουν στην επιφάνεια τον καλύτερό σας εαυτό σήμερα. Φερθείτε με καλοσύνη στους γύρω σας, Δίδυμοι, αλλά μην ξεχνάτε ούτε λεπτό το συμφέρον σας. Επιληφθείτε ενός εκκρεμούς ακαδημαϊκού θέματος, γιατί ο χρόνος που σας μένει, δεν είναι άπειρος.

Καρκίνος Η εξέλιξη των ερωτικών σας είναι αργή αλλά σταθερή. Μην συμβιβαστείτε με κάτι χαμηλότερο των προσδοκιών σας τώρα, γιατί η Αφροδίτη ευνοεί τις φιλόδοξες βλέψεις σας, όσο ουτοπικές κι αν φαίνονται σε μερικούς. Αποκαταστήστε μια ταραγμένη φιλική σχέση προτού ο εγωισμός κάθε πλευράς επιφέρει το οριστικό χτύπημα. Δεν έχετε μεγάλο χρονικό περιθώριο.

Λέων Μη δώσετε ακόμη έναν λόγο σε έναν παλιό εραστή να σας περιφρονεί, Λέοντες. Προσπαθήστε να αποβάλετε την πικρία σας για ένα περιστατικό που πλέον ανήκει στο παρελθόν και δείξτε επιτέλους την ανωτερότητά σας. Σε καλή τροχιά τα επαγγελματικά σας επιτέλους. Μην κοντράρετε κανέναν συνάδελφο/φίλο αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη.

Παρθένος Κάποιοι άνθρωποι είναι εθισμένοι στα προβλήματά τους και το μόνο τους μέλημα είναι να δημιουργούν διαρκώς καινούργια. Μη γίνεστε κομμάτι αυτής της ιστορίας, Παρθένοι. Καιρός να ξεφύγετε από τις κακές παρέες. Άνοδος στα ερωτικά χάρη στην ποικιλία που φέρνει η Αφροδίτη στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Απολαύστε το παιχνίδι που φαίνεται να ξεκινάει.

Ζυγοί Τα ερωτικά παζάρια είναι πολύ επίκαιρα σήμερα και καλά θα κάνετε να τα χειριστείτε προσεκτικά, Ζυγοί. Κανείς δεν θα αποδεχτεί πλήρως τους όρους που θέτετε και ο καλύτερος τρόπος να παρακάμψετε αυτό το εμπόδιο είναι η διπλωματία. Ο Δίας σας δείχνει τον πιο ασφαλή δρόμο για επαγγελματική επιτυχία, σήμερα. Μην πειραματίζεστε χωρίς λόγο.

Σκορπιός Ο ερωτικός λογαριασμός που έχετε αφήσει ανοιχτό, θα σας στοιχειώνει μέχρι να τον διευθετήσετε, Σκορπιοί. Δώστε τις εξηγήσεις σας με ειλικρίνεια και προχωρήστε παρακάτω χωρίς να καλλιεργείτε φρούδες ελπίδες στους άλλους. Επικοινωνήστε με έναν φίλο που έχετε να ακούσετε καιρό. Έχει κάτι χρήσιμο να σας πει και δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε.

Τοξότης Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει με ακρίβεια στη σωστή επίλυση ενός καυγά, πριν καν αυτός ξεσπάσει. Το επικοινωνιακό σας προβάδισμα θα σας βάλει σε πειρασμό να τιμωρήσετε κάποιον για την συμπεριφορά του, αλλά καλύτερα να αντισταθείτε. Μην πιέσετε με κανέναν τρόπο το ερωτικό φλερτ που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Δώστε στον άλλο τον χρόνο που χρειάζεται.

Αιγόκερως Η δουλειά και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις σας, σας έχουν απορροφήσει σχεδόν ολοκληρωτικά, Αιγόκεροι, αλλά το χειρότερο είναι πως δεν το ‘χετε συνειδητοποιήσει. Ο κύκλος σας έχει πολλά παράπονα από σας. Δώστε μια ευκαιρία στο ρομαντισμό να σας εκπλήξει. Ο απότομος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον/τη σύντροφο δεν θα έχει καλή κατάληξη.

Υδροχόος Καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας, Υδροχόοι. Δεν μπορούν οι άλλοι μια ζωή να τρέχουν για λογαριασμό σας. Δώστε επιτέλους σε ένα κοντινό σας πρόσωπο την πρόσβαση που τόσο έντονα επιθυμεί, στα ενδότερα της καθημερινότητάς σας. Το οριστικό τέλος μιας σχέσης σηματοδοτεί την έναρξη μιας άλλης, που δεν θα θυμίζει την παλιά σε τίποτα.

Ιχθύς Η Σελήνη επηρεάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε ορισμένα άτομα, αυξάνοντας τις πιθανότητες ρήξης με εκείνους που έχουν εξίσου εκρηκτική προσωπικότητα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα με χιούμορ. Αλλαγές στις επαγγελματικές σας σχέσεις σήμερα, που δεν πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους. Μη δένεστε με αντικείμενα και αφηρημένες έννοιες.

Keywords
Τυχαία Θέματα