Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Μην παίρνετε κάθε φταίξιμο και κάθε ευθύνη στις δικές σας πλάτες, Κριοί. Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι που περιβάλλεστε από τα άτομα που περιβάλλεστε, κι ένας από αυτούς είναι και η αμοιβαιότητα σ’ αυτό ακριβώς το επίπεδο. Υπήρξατε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας- καιρός να επανορθώσετε απέναντί του. Ηρεμία στα ερωτικά σας.

Ταύρος Κυνηγήστε τον ερωτικό σας στόχο, χωρίς φόβο για το τι μπορεί να πουν οι άλλοι. Η Αφροδίτη σας δίνει ό, τι χρειάζεστε για να διεκδικήσετε με δυναμισμό και αξιώσεις, κρατώντας όμως μερικά από

τα σημαντικά σας χαρτιά κλειστά. Προσοχή στις οικογενειακές συγκρούσεις- ειδικά εκείνες που προκαλούνται από ξένα πρόσωπα.

Δίδυμος Ακολουθήστε τις συμβουλές ενός εμπειρότερου από σας ατόμου, όσον αφορά ένα νέο επαγγελματικό δρόμο που καλείστε να βαδίσετε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, φλερτάροντας επικίνδυνα με την αποτυχία. Ο Δίας εντείνει τις κοινωνικές σας επαφές, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους αμφισβήτησαν τις ικανότητές σας. Φέρτε κοντά σας τα κατάλληλα άτομα και όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος Ποντάρετε στο επικοινωνιακό σας χάρισμα σήμερα, και θα γλιτώσετε αρκετές φορές από τη δύσκολη θέση. Ακόμα και οι πιο άχαρες καταστάσεις μπορούν να ανατραπούν τώρα, αρκεί να επιστρατεύσετε τα σωστά εκφραστικά μέσα. Αλλαγές στα ερωτικά σας. Μην υπερεκτιμήσετε την τύχη σας, ειδικά όσον αφορά την προσέγγιση ενός ιδιότροπου προσώπου.

Λέων Τα μηνύματα που σας στέλνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, είναι βυθισμένα στις αντιφάσεις, κι αυτό έχει αρχίσει να σας προκαλεί έντονο εκνευρισμό. Μη βιαστείτε, όμως, να αντιδράσετε αρνητικά. Κάντε υπομονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Ηρεμία στις οικογενειακές σχέσεις, μετά από μια μικρή περίοδο αναταραχών. Μη σκαλίσετε παλιές κόντρες.

Παρθένος Μην περιμένετε θεαματικές αλλαγές σε μια σχέση που κυλίστηκε για καιρό στον βούρκο, όσο φιλότιμες κι αν είναι οι προσπάθειες που καταβάλετε. Δώστε σε σας αλλά και στην άλλη πλευρά τον απαραίτητο χρόνο για να χωνέψετε την αλλαγή κλίματος φυσιολογικά. Ο Κρόνος δίνει ασυνήθιστη ώθηση στα επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε την άφοβα.

Ζυγός Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για πειραματισμούς κάθε είδους, Ζυγοί. Ειδικά στον ερωτικό τομέα, τολμήστε να κάνετε τη διαφορά και να ξεπεράσετε τα όριά σας, όπως αυτά έχουν καθοριστεί είτε από σας είτε από τους άλλους. Μη δίνετε σημασία σε λόγια που λέγονται απλώς για να λεχθούν. Κανείς δεν θα τα θυμάται αύριο.

Σκορπιός Η μετωπική σύγκρουση με όσους και όσα σας δυσαρεστούν, δεν είναι η καλύτερη λύση στα προβλήματά σας, ακόμη κι αν θεωρητικά μοιάζει λυτρωτική. Κρατήστε χαμηλό προφίλ, μέχρι το κλίμα να αλλάξει υπέρ σας. Η χημεία σας με Κριούς και Λέοντες είναι σήμερα ιδιαίτερα δημιουργική. Έχετέ τους από κοντά, παρ’ όλες τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας.

Τοξότης Η πίεση που σας ασκείται από ορισμένα άτομα του κύκλου σας έχει αρχίσει να γίνεται αφόρητη. Την κατάσταση, βέβαια, δεν βοηθάει ο Άρης, που με την επίδρασή του μειώνει την υπομονή σας και σας σπρώχνει στα άκρα. Αντισταθείτε στους πειρασμούς, απ’ όπου κι αν προκύπτουν. Θεαματική βελτίωση των οικονομικών σας.

Αιγόκερως Πείτε ναι στις προτάσεις που στοχεύουν στο να σας βγάλουν απ’ τη ρουτίνα σας, ακόμη κι αν στ’ αυτιά σας ηχούν εξαιρετικά αβέβαιες. Καιρός να ρισκάρετε λιγάκι, Αιγόκεροι, ποντάροντας στο στοιχείο της έκπληξης. Η πορεία των ερωτικών σας είναι ανοδική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να επαναπαυθείτε. Αγωνιστείτε γι’ αυτό που ονειρεύεστε.

Υδροχόος Απομακρυνθείτε από τα πρόσωπα που σας συνήθισαν στην καθημερινότητά τους, με αποτέλεσμα να σας θεωρήσουν δεδομένους. Καιρός να τα κάνετε να εκτιμήσουν την απουσία σας, αποδεικνύοντας έτσι την αξία σας στη ζωή τους. Η Αφροδίτη εντατικοποιεί το ερωτικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο το χρειάζεστε σ’ αυτή τη φάση.

Ιχθύς Η κατάσταση των ερωτικών σας είναι επικίνδυνα ρευστή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι τώρα περισσότερο από ποτέ ανάγκη να κάνετε μια άχαρη συζήτηση με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Μην του κρύψετε τίποτα. Σταθερά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Φροντίστε να μην αναμίξετε τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα